hotel bell

Čelnici FSRIS podelili lopte i sportsku opremu za 14 klubova iz Jablaničkog i Topličkog okruga

Fudbalski savez regiona istočne Srbije, sportskim klubovima iz Jablaničkog i Pčinjskog okruga, podelio je danas opremu, odnosno dresove, lopte i mreže.

Sa ovom praksom FSRIS počeo je pre nekoliko godina a osnovna ideja je pomoć klubovima na jugu i istoku Srbije.

Predsednik Privremenog organa Goran Cvetanović, istakao je da Grad Leskovac ulaže u sport i sportiste, od sportskih klubova pa do sportske infrastrukture.

“Predstavnici FSRIS su danas na našem sportskom biseru došli da uruče opremu klubovima iz Jablaničkog i Topličkog okruga. Sport je jako bitna aktivnost, pogotovo u današnjem vremenu kada je sve okrenuto internetu i tim savremenim tehnologija. Mi kao grad se trudimo da vratimo mlade na teren, zato ulažemo u sport i sportsku infrastrukturu – kazao je predsednik Cvetanović.

Vladan Gašić, potpredsednik FSRIS, kazao je ovom prilikom da se savez trudi koliko je u njihovoj moći da pomogne klubovima, naročito u opremi koja se stalno menja.

“Nastavljamo praksu pomoći klubovima u vidu sportske opreme. Juče smo bili u Nišu, danas Leskovac a već sutra Vranje. Primećujem da nakon izgradnje ovog vrlrlrpnog stadiona često dolazimo u Leskovac, grad koji je prepoznao značaj sporta u ovom slučaju fudbala. Mi smo danas uspeli da izdvojimo opremu u saradnji sa FSS, i zaista se trudimo da pomognemo klubovima iz ovih nekoliko okruga.Znamo da je oprema potrebna svakom klubu jer je složićete se samnom potrošna roba.Danas je to u ovoj meri a sledeće godine će biti više – kazao je Gašić.

Ovom prilikom pomoć u vidu opreme dobilo je 14 klubova i to 9 iz Jablaničkog i 5 iz Topličkog okruga.

Check Also

Zašto su preklopni pametni telefoni odlični za gejming

U poslednjih nekoliko godina, svet mobilnog gejminga svedočio je izuzetnoj evoluciji, delimično vođenoj pojavom preklopnih …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *