Home / HRONIKA / Carinici u automobilu pronašli i zaplenili 32 punjača za telefone
hotel bell

Carinici u automobilu pronašli i zaplenili 32 punjača za telefone

Carinici su na prelazu Gradina su u saradnji sprečili pokušaj krijumčarenja preko 30 punjača za telefone sa pripadajućim kablovima.

Prekršaj je otkriven kada je na red za kontrolu stigla „škoda oktavija“ turskih registarskih oznaka kojom je putovao državljanin Turske iz svoje zemlje ka Nemačkoj u društvu jednog saputnika.

Na pitanje carinskih službenika da li imaju nešto da prijave, putnici su odgovorili da nose samo lične stvari. Carinici su ipak odlučili da izvrše detaljan pregled tokom koga je potvrđeno da je njihova sumnja opravdana, jer je automobil bio pun neprijavljenih punjača.

Radi se o 32 stona punjača za telefone sa odgovarajućim kablovima koji su se nalazili među ličnim stvarima u gepeku, u prostoru za rezervnu gumu, na podu automobila između prednjih i zadnjih sedišta, kao i na samom zadnjem sedištu. Nakon pregleda putnici su carinicima pokazali fakture za punjače i kablove koje glase na njihova imena, iz kojih se jasno vidi da su obojica odgovorna za neprijavljenu robu tj. za po 16 punjača i odgovarajućih kablova.

Check Also

Veliki koncertom Zorice Brunclik završen Vinski bal, izabrane najlepše devojke i pesme na temu vina – Nagrade za najbolja vina u 4 kategorije

Proglašenjem najboljih vinara, izborom najlepših devojaka i pesama na temu vina i grožđa, vatrometom i …

Оставите одговор