Početna / DOGAĐAJI / Bojana Maljević o novoj seriji „Dug moru“, festivalu LIFFE i seriji „Otvorena vrata“

Bojana Maljević o novoj seriji „Dug moru“, festivalu LIFFE i seriji „Otvorena vrata“

Od reditelja serije ,,Vratiće se rode”, Gorana Gajića, dolazi nam nova serija ,,Dug moru”, koji je producirala Bojana Maljević.

Upravo ova serija bila je povod da u okviru LIFFE festivala na konferenciji za medije razgovaramo sa istoimenom producentkinjom koja je gledaocima poznatija kao glumica iz hit serije devedesetih ,,Otvorena vrata”.

U Leskovačkom kulturnom centru Bojana Maljević se zahvalila organizatorima i leskovačkoj publici na pozivu. Ova glumica rado je upoznala sedmu silu sa celokupnim stvaralačkim procesom ove serije i istakla da je on bio jako stresan.

,, Prošlog leta moj otac, producent Bojan Maljević, došao je na ideju da se ova serija snimi na Luštici, gde letujemo decenijama, svi su mislili da je potpuno lud što hoće da producira nešto što još, u tom trenutku, niko nije podržao, ali on je čovek koji voli da rizikuje. Isto to uradio je 1994. god, kada je počeo da producira seriju ,,Otvorena vrata”, koja je doživela neverovatan uspeh. Producentski posao posle je prepustio meni, ali je on inicijator svega.

U seriji glavne uloge tumače Dragan Mićanović i mlada glumica Ana Lečić, a pored njih i Sergej Trifunović, Nada Šargin, Leon Vučev i mnogi drugi.

,, Počeli smo ovaj projekat bez ičije podrške, nismo znali ko će nam biti koproducent, ni da li ćemo uopšte imati emitera. Snimili smo cele tri epizode u neizvesnosti, jer nismo znali hoće li neko to emitovati. Beskrajno sam zahvalna glumačkoj ekipi što je verovala u projekat.”

Serija počinje sa emitovanjem početkom oktobra na RTS-u i SuperStar televiziji.

Milica Jovanović

Pogledaj takodje

ENERGETSKA EFIKASNOST: Završeni radovi na sanaciji OŠ „Vasa Pelagić“

U OŠ „Vasa Pelagić“ završeni su radovi na rekonstrukciji ovog objekta. Radove je finansirala EU …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *