Boban Pejić i Bratislav Islamović, izabrani za predsednika i sekretara Skupštine opštine Lebane

Konstitutivna sednica Skupštine opštine Lebane sa dnevnim redom sačinjenim od 8 tačaka, organizovana je danas u opštini Lebane.

Na početku sednice konstatovana je prisutnost 27 kandidata za odbornike od ukupno 31. U daljem toku Konstitutivne sednice Zlatko Nedeljković predsednik OIK izvestio je prisutne o sprovedenim izborima za odbornike Skupštine opštine Lebane održanim 17. 12. 2023. godine i ponovljenim na jednom biračkom mestu 30. 12. 2023. godine.

Ispred SNS, a na osnovu rezultata ostvarenih na ovim izborima obratio se Ivan Bogdanović i istakao da je ovo najbolji ostvareni rezultat na lokalnim i parlamentarnim izborima ove stranke u Lebanu.

„Ponosni smo šta smo sve do sada uradili za Lebane, prvenstveno, na održavanje 100 dana rada Vlade RS u Lebanu i na podršku koju dobijamo od državnog vrha za realizaciju daljih projekata. Uskoro ćemo otvoriti savremeni Centar za posetioce, nastavljamo uređenje lokaliteta Caričin grad, u toku je asfaltiranje 17 saobraćajnica, počeće da se gradi nova pijaca, ali i mnogi drugi projekti su spremni za realizaciju – kazao je Bogdanović.

Nastavkom sednice obrazovan je Verifikacioni odbor, potvrđen je mandat odbornika SO Lebane i svi prisutni odbornici položili su zakletvu.

Za predsednika SO Lebane izabran je Boban Pejić, a za sekretara Bratislav Islamović, obojica su i u prethodnom mandatu obavljali istu funkciju.

Check Also

Miholjski susreti sela ove godine u Boljaru

Miholjski susreti sela održaće se četvrti put u vlasotinačkoj opštini, ovoga puta u Boljaru. Ministarstvo …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *