Početna / KULTURA / BIOSKOP LESKOVAČKOG KULTURNOG CENTRA Evo koje filmove možete pogledati u periodu od 07.-13. februara

BIOSKOP LESKOVAČKOG KULTURNOG CENTRA Evo koje filmove možete pogledati u periodu od 07.-13. februara

Film: KO SE BOJI VUKA JOŠ
Format: 3D
od 07.02. do 13.02.2019.
Projekcije filma od 17.00h

SADRŽAJ
U gradiću u kome ovce i vukovi žive u miru, pojavljuju se dva gosta, polarna lisica i mala ovca. Niko ne očekuje u kakav problem će ih oni dovesti, a moraće da se udruže da bi prebrodili opasnost. Samo timski rad može da reši probleme i pomogne im da se suoče sa izazovima, jer su zajedno jači.

Film: KRIVICA
Format: 2D
od 07.02. do 13.02.2019.
Projekcije filma od 19.00h

SADRŽAJ
Jedan od najvećih evropskih filmskih hitova, film Krivica, svakako opravdava teoriju da skandinavski trileri već duže vreme prete da ugroze holivudsko prvo mesto u proizvodnji filmova tog žanra.
Jedan jedini glumac poveo nas je ovaj put kroz celu otmicu, bežanje, spasavanje. Policajac suspendovan sa ulice, dežurni u dispečerskom centru za pružanje prve pomoći, nateran da sluša o povređenim kolenima i opljačkanim mušterijama prostitutki, pred kraj večernje smene samo uz pomoć telefona kreće u izbavljanje otete žene. Njegov angažman propraćen ličnom dramom koju u to vreme proživljava uvlači gledaoca u napetost koju oseća i sam policajac pokušavajući da pomogne žrtvi iako je kilometrima udaljen od nje.

Film: MULA
Format: 2D
od 07.02. do 13.02.2019.
Projekcije filma od 21.00h

SADRŽAJ
Dobitnik nagrade „Oskar“ Klint Istvud se prvi put nakon 2009. godine i filma „Gran Torino“ nalazi na dve strane, rediteljskoj i glavnoj ulozi. Klint Istvud režirao je film prema scenariju Nika Šenka koji je inspirisan člankom Njujork Tajmsa.
Istvud je u ulozi Erla Stouna, čoveka u svojim osamdesetim koji je bankrotirao, sam je i čeka hipoteku nad svojim poslom, kada mu ponude posao u kojem samo mora da vozi . Čini se prilično lako, ali Erl zapravo postaje mula meksičkog kartela. Posao mu jako dobro ide, čak toliko dobro da mu povećaju „teret“, a njega proglase glavnim rukovodiocem. Erl se vrlo brzo nađe i u centru interesa policije, DEA agenta Kolina Bejtsa. Iako su njegovi problemi s novcem sada stvar prošlosti, Erlove greške iz prošlosti počinju da izranjaju, a pitanje je hoće li imati dovoljno vremena da ispravi sve te greške pre nego ga sustignu ruka pravde ili kartel za koji radi.

Pogledaj takodje

Grupa građana „Za Leskovac ZAJEDNO“ predstavila svoj program rada

Odbornička grupa „Za Leskovac – ZAJEDNO“, održala je danas konferenciju za medije na kojoj je …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *