Početna / KULTURA / BIOSKOP LESKOVAČKOG KULTURNOG CENTRA Evo koje filmove možete pogledati u periodu od 07.-13. februara

BIOSKOP LESKOVAČKOG KULTURNOG CENTRA Evo koje filmove možete pogledati u periodu od 07.-13. februara

Film: KO SE BOJI VUKA JOŠ
Format: 3D
od 07.02. do 13.02.2019.
Projekcije filma od 17.00h

SADRŽAJ
U gradiću u kome ovce i vukovi žive u miru, pojavljuju se dva gosta, polarna lisica i mala ovca. Niko ne očekuje u kakav problem će ih oni dovesti, a moraće da se udruže da bi prebrodili opasnost. Samo timski rad može da reši probleme i pomogne im da se suoče sa izazovima, jer su zajedno jači.

Film: KRIVICA
Format: 2D
od 07.02. do 13.02.2019.
Projekcije filma od 19.00h

SADRŽAJ
Jedan od najvećih evropskih filmskih hitova, film Krivica, svakako opravdava teoriju da skandinavski trileri već duže vreme prete da ugroze holivudsko prvo mesto u proizvodnji filmova tog žanra.
Jedan jedini glumac poveo nas je ovaj put kroz celu otmicu, bežanje, spasavanje. Policajac suspendovan sa ulice, dežurni u dispečerskom centru za pružanje prve pomoći, nateran da sluša o povređenim kolenima i opljačkanim mušterijama prostitutki, pred kraj večernje smene samo uz pomoć telefona kreće u izbavljanje otete žene. Njegov angažman propraćen ličnom dramom koju u to vreme proživljava uvlači gledaoca u napetost koju oseća i sam policajac pokušavajući da pomogne žrtvi iako je kilometrima udaljen od nje.

Film: MULA
Format: 2D
od 07.02. do 13.02.2019.
Projekcije filma od 21.00h

SADRŽAJ
Dobitnik nagrade „Oskar“ Klint Istvud se prvi put nakon 2009. godine i filma „Gran Torino“ nalazi na dve strane, rediteljskoj i glavnoj ulozi. Klint Istvud režirao je film prema scenariju Nika Šenka koji je inspirisan člankom Njujork Tajmsa.
Istvud je u ulozi Erla Stouna, čoveka u svojim osamdesetim koji je bankrotirao, sam je i čeka hipoteku nad svojim poslom, kada mu ponude posao u kojem samo mora da vozi . Čini se prilično lako, ali Erl zapravo postaje mula meksičkog kartela. Posao mu jako dobro ide, čak toliko dobro da mu povećaju „teret“, a njega proglase glavnim rukovodiocem. Erl se vrlo brzo nađe i u centru interesa policije, DEA agenta Kolina Bejtsa. Iako su njegovi problemi s novcem sada stvar prošlosti, Erlove greške iz prošlosti počinju da izranjaju, a pitanje je hoće li imati dovoljno vremena da ispravi sve te greške pre nego ga sustignu ruka pravde ili kartel za koji radi.

Pogledaj takodje

VARALE LESKOVČANE: Lakovernim sugrađanima skidale crnu magiju pa ih pokrale

Policijska uprava Leskovac Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su A. M. (1998), J. …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *