Početna / DRUŠTVO / Audicija za takmičenje „Srbija u ritmu evrope“ 25. januara u Centru za stručno usavršavanje

Audicija za takmičenje „Srbija u ritmu evrope“ 25. januara u Centru za stručno usavršavanje

U Centru za stručno usavršavanje u obrazovanju 25. januara 2020. godine sa početkom u 16 časova, održaće se audicija za talentovane mlade pevače, plesače i igrače (od 12 do 20 godina ) koji će grad Leskovac predstavljati na takmičenju Srbija u ritmu Evrope, koje se ove godine održava u Vranju.

Leskovački osnovaci i srednjoškolci imaće priliku da pokažu svoje plesačko, igračko i pevačko umeće pred žirijem, a najbolji će naš grad predstavljati na 12. po redu popularnom umetničkom takmičenju za mlade talente.

Ovo je takmičenje koje iz godine u godinu raste i na kojem mladi imaju priliku da pokažu svoj talent. Sa izabranim predstavnicima šest meseci radiće stručnjaci iz produkcije programa, a kao nagradu pobednici dobijaju putovanje u zemlju koju su predstavljali. Prijave se mogu dostaviti u Centru za stručno usavršavanje do 24. janura 2019. godine.

Na takmičenju koje će se održati u Vranju u junu mladi talenti iz 24 grada, predstavljaće 24 evropske zemlje a ocenjivaće ih žiri iz svih gradova kao i publika putem SMS poruka. Finale programa Srbija u ritmu Evrope prenosiće TV Prva.

Srbija u ritmu Evrope održava se od 2008. godine i osmišljena je u skladu sa Evropskom poveljom o učešću mladih u javnom životu na lokalnom i regionalnom nivou, Belom knjigom EU o mladima, Nacionalnom strategijom za mlade RS i Akcionim planom za mlade.

Pogledaj takodje

Karate klub „Ippon“ organizovao međunarodni turnir u Leskovcu

Karate klub „IPPON“ iz Leskovca organizovao je danas tradicionalni, 20. po redu međunarodni turnir na …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *