Početna / SPORT / Atletičari na krosu RTS-a završili ovogodišnja takmičenja
hotel bell

Atletičari na krosu RTS-a završili ovogodišnja takmičenja

U Šapcu je 26. oktobra održano poslednje takmičenje iz ovogodišnjeg Kros serijala RTS-a i prvenstvo Srbije. Na krosu Srbije u kategoriji mlađih seniora iz redova Atletskog kluba „Vlasotince“ je učestvovao Mihajlo Nikolić u trci od osam kilometara. Na ovoj stazi on je osvojio deseto mesto.

„Mihajlo Nikolić je ove godine osvajanjem trećeg mesta na prvenstvu Srbije za mlađe seniore na 800 metara ispunio svoj cilj. Očekujemo da on sledeće godine pokaže rezultatski napredak na srednjim prugama“, kaže trener Predrag Filipović.

Istog dana u Šapcu je održan Kros RTS-a za mlađe kategorije. Ovom prilikom Una Gligorijević je u kategoriji prvog razreda osvojila 11. mesto, Anđela Stanković je među učenicima trećeg razreda osvojila 23. mesto, Kalina Veličković je među učenicima četvrtog razreda osvojila 31. mesto, Nikola Kocić je među petacima izborio 37. mesto, Đorđe Đokić je među osmacima osvojio 17. mesto, Anastasija Mladenović je u kategoriji prvog i drugog razreda srednjih škola osvojila deveto mesto.
Prvih deset takmičara je dobilo diplome RTS-a. Među njima je Anastasija Mladenović.

„Naši najmlađi članovi su se srčano borili i čestitam im na tome. Ovim takmičenjem mi smo praktično završili ovogodišnju sezonu. Uskoro ćemo početi sa pripremama za sledeću godinu kada očekujemo i prvu medalju na državnim prvenstvima u konkurenciji mlađih pionira. Ovom prilikom pozivam svu decu koja su zainteresovana za atletiku da dođu u zgradu našeg kluba i oprobaju svoje mogućnosti u nekoj atletskoj disciplini“, dodaje Predrag Filipović.

Pogledaj takodje

U Covid bolnici preminuli pacijenti iz Leskovca i Vinarca, hospitalizovano 180 ljudi

Bitku sa Korona virusom u leskovačkoj Covid bolnici u prethodna 24 časa izgubila su još …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *