Početna / DRUŠTVO / Asfaltiranje ulica i puteva u Predejanu u dužini od 1,8 kilometara
hotel bell

Asfaltiranje ulica i puteva u Predejanu u dužini od 1,8 kilometara

U Predejanu su danas počeli radovi na pojačanoj rehabilitaciji kolovoza na delu – saobraćajnice u petlji ukrštanja državnih puteva IIA -258 i IIA -232 kod motela Predejane, deonici Predejane – veza sa A1 i deonici Predejane – Crna Trava.

Novica Nikolić, direktor JP „Urbanizam i izgradnja“ je ovom prilikom istakao da se pored ovih radova obavlja i nastavak radova iz 2016. godine.

„Trenutno se asfaltira ukrštaj dva državna puta kod motela Predejane, inače je završeno asfaltiranje veze starog auto-puta ka Predejanu i veze ka Crnoj Travi. Vrednost ovih radova, koje izvodi „Trace Srbija“ po nalogu JP “Putevi Srbije“ oko 8,4 miliona dinara, i ukupno 1800 metara biće rehabilitovano, presvučeno. Ugrađena su dva asfaltna sloja, završava se veza sa starim auto-putem. Pored toga Grad Leskovac danas počinje radove na izgradnji dela saobraćajnice, odnosno na završetku radova koji su započeti 2016. godine u Predejanu. Tada smo asfaltirali oko 600 metara saobraćajnice pored crkvenog dvorišta. Danas izvođač radova AB KOP iz Vlasotinca je počeo radove i u narednih 45 dana, koliko je rok za izvođenje radova, biće asfaltirano još 400 metara sa ugradnjom ivičnjaka i armiranog betonskog propusta. Investitor tih radova je Grad Leskovac, a vrednost je 5,5 miliona dinara,“ – dodao je direktor Nikolić.

Predsednik MZ Predejane Igor Stojiljković zahvalio se gradonačelniku Cvetanoviću na svemu što je urađeno u Predejanu kao i na započetim radovima u samom selu koji će značajno olakšati život meštana.

Ukupna vrednost radova na rehabilitaciji kolovoza je 8,4 miliona dinara, u ukupnoj dužini od 1800 metara.

Pogledaj takodje

Odbornici „Za Leskovac zajedno“ o prostorijama, zagađenju vazduha i saniranju posledica poplava

Odbornička grupa „Za Leskovac zajedno“ održaja je danas konferenciju za medije na kojoj je istaknuto …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *