Asfaltirana ulica Božidara Veličkovića u leskovačkom naselju “Kumalak”

Slide Background
Slide Background
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović obišao je danas ulicu Božidara Veličkovića u naselju Kumalak u Leskovcu.

Radovi na izgradnji zapadnog kraka ulice Božidara Veličkovića u Leskovcu ušli su u završnu fazu. Pre njihovog početka, ova ulica je bila bez jasno definisanog gabarita i sa zemljanim kolovozom što je veoma otežavalo saobraćaj. Sada je izgrađen kolovoz u dužini od 175 metara i širine 5 metara, kao i kanalizaciona mreža. Vrednost investicije je 6.400.000 dinara.

– Ovde je bio zemljani put, prosto je bilo nemoguće proći ovom ulicom. Radovi su završeni, a biće postavljeno i ulično osvetljenje. Na ovaj način ono što smo obećali smo ostvarili i radove završili u kratkom vremenskom roku – rekao je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

O značaju asfaltiranja ulice Božidara Veličkovića ali i drugim investicijama u ovom delu grada govorio je predsednik Mesne zajednice Dragan Nikolić.

– U kratkom vremenskom periodu smo uradili pet ulica u našoj mesnoj zajednici. Ova ulica dosta znači, posebno zato što se ovde nalazila divlja deponija. Nastavljamo sa uredjenjem naše mesne zajednice – naglasio je Nikolić.

Check Also

Svečanost povodom 160 godina pravne službe Vojske Srbije

U Nišu je održana svečanost povodom Dana i 160 godina postojanja pravne službe Vojske Srbije. …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *