hotel bell

Asfaltirana ulica Božidara Veličkovića u leskovačkom naselju “Kumalak”

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović obišao je danas ulicu Božidara Veličkovića u naselju Kumalak u Leskovcu.

Radovi na izgradnji zapadnog kraka ulice Božidara Veličkovića u Leskovcu ušli su u završnu fazu. Pre njihovog početka, ova ulica je bila bez jasno definisanog gabarita i sa zemljanim kolovozom što je veoma otežavalo saobraćaj. Sada je izgrađen kolovoz u dužini od 175 metara i širine 5 metara, kao i kanalizaciona mreža. Vrednost investicije je 6.400.000 dinara.

– Ovde je bio zemljani put, prosto je bilo nemoguće proći ovom ulicom. Radovi su završeni, a biće postavljeno i ulično osvetljenje. Na ovaj način ono što smo obećali smo ostvarili i radove završili u kratkom vremenskom roku – rekao je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

O značaju asfaltiranja ulice Božidara Veličkovića ali i drugim investicijama u ovom delu grada govorio je predsednik Mesne zajednice Dragan Nikolić.

– U kratkom vremenskom periodu smo uradili pet ulica u našoj mesnoj zajednici. Ova ulica dosta znači, posebno zato što se ovde nalazila divlja deponija. Nastavljamo sa uredjenjem naše mesne zajednice – naglasio je Nikolić.

Check Also

Sutra ističe rok za predaju oružja, do sada prikupljeno više od 78.000 komada

Akcija predaje nelegalnog oružja Ministarstvu unutrašnjih poslova traje još danas i sutra. Do danas je …

Оставите одговор