Početna / DRUŠTVO / Asfaltirana Dalmatinska ulica u naselju Ančiki

Asfaltirana Dalmatinska ulica u naselju Ančiki

Ulica Dalmatinska u leskovačkom naselju Ančiki danas je asfatirana, čime je nastavljeno uređenje ulica u različitim delovima grada.

Završne radove danas je obišao i gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović sa saradnicima koji je istakao da lokalna smaouprava nastavlja da ulaže ne samo u glavne saobraćajnice, već i u male ulice po naseljima sa željom d asvim građanima omogući dobre uslove za život.

-Grad Leskovac uređuje velike ulice kao što je ulica 28. marta, Svetoilijska, Mlinska ulica i druge, ali paralelno sa njima obraća pažnju i na one manje. Nakon završetka Ustaničke ulice prošle nedelje meštani te ulice slavili su što su nakon 60 godina dobili asfaltiranu ulicu. Što znači da manje sredine to više cene i mnogo im više znače. Ono što ne može niko da ospori je da smo u poslednjih 6 godina asfaltirali preko 30.000 metara asfaltiranih ulica, preko 530 miliona je uloženo u to, i to su rezultati sa kojima sa ponosom izlazimo pred naše građane. Drago mi je da danas stanovnici Dalmatinske ulice dobiju moderan asfalt i posle dugo godina imaće i oni kvalitetnije ulice za život – rekao je gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović u Dalmatinskoj ulici gde su ga pozdravili stanovnici ove ulice koji nisu krili zadovoljstvo zbog izvedenih radova.

U ime stanovnika ove ulice zahvalio je Zoran Dimitrijević koji je naglasio da je izgradnja ove ulice izuzetno važna za sve stanovnike ove ulice.

Pogledaj takodje

U petak književno veče akademika Gorana Petrovića u leskovačkoj Biblioteci

U petak, 20. septembra 2019. godine u 20 časova, u Čitaonici Biblioteke, održaće se Кnjiževni …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *