Home / Opštine / Bojnik / Ana Kokić i Dženan Lončarević na ovogodišnjem Bojničkom letu
hotel bell

Ana Kokić i Dženan Lončarević na ovogodišnjem Bojničkom letu

Turistička organizacija Bojnik organizuje 24. put po redu, manifestaciju Bojničko leto 2022., koja će se održati od 5. do 7 avgusta u Bojniku.

Manifestacija „Bojničko leto“ je najstarija i najveća manifestacija u opštini Bojnik, koja traje duže od tri decenije. Ova manifestacija čuva tradiciju od zaborava, ali u svom razvoju, prati i aktuelne kulturne i turističke trendove. Program manifestacije čini nekoliko segmenata, kao što su izborno-narodno stvaralštvo, priprema tradicionalnih specijaliteta ovog kraja, koncert trubača, dečiji maskenbal, nastup plesnih grupa i koncert regionalnih zvezda.

Ovogodišnja trodnevna manifestacija Bojničko leto na platou ispred Hale sportova počinje koncertom Ane Kokić, a završava koncertom Dženana Lončarevića.

Prve večeri mališane očekuje maskenbal, kao i nastup poznatih animatora za decu, nakon čega počinje koncert Ane Kokić.

Druge večeri održaće se tradicionalni nastup Kulturno umetničkog društva „Belac“ iz Pridvorice, a posetioce, zatim, očekuje i koncert na kome će nastupiti folk zvezda iznenađenja.

U toku treće večeri biće organizovano gastro takmičenje učenika Tehničke škole, kao i koncert popularnog pevača Dženana Lončarevića.

Check Also

Sklapaju se kockice: “Dubočica“ dobila još dva pojačanja i počela pripreme

Rukometni klub “Dubočica“ želi još jednu uspešnu sezonu, a to, pre svega, znači plasman u …

Оставите одговор