недеља , децембар 9 2018
Početna / Opštine / Medvedja / Ambasador Rusije Aleksandar Čepurin posetio „Putinovo“ i Medveđu

Ambasador Rusije Aleksandar Čepurin posetio „Putinovo“ i Medveđu

Ambasador Ruske federacije ALleksandar Čepurin posetio je danas Medveđu, a u centru pažnje bio je odlazak u „Putinovo“, u Gornjem Gajtanu.

Ime zaseoka Adžinci u Gornjem Gajtanu meštani su pre dve godine promenili u „Putinovo“ kao znak poštovanja i ljubavi prema Rusiji i predsedniku Vladimiru Putinu.

Meštani su sada dobili probijen i nasipan put, koji će uskoro biti i asfaltiran, a danas ih je posetio i ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Čepurin.

Pored predsednika opštine Medveđa dr Nebojše Arsića, domaćini ruskom ambasadoru bili su i gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović i načelnik Jablaničkog okruga Božidar Stojiljković.

Meštani Putinova sa oduševljenjem su dočekali ambasadora Aleksandra Čepurina koji je najavo novu pomoć i Putinovu i čitavoj opštini Medveđa.

Pogledaj takodje

Ministarka Mihajlović na sastanku sa gradonačelnikom Cvetanovićem najavila nove projekte u Leskovcu i Jablaničkom okrugu

Potprеdsеdnica Vladе Srbijе i ministarka građеvinarstva, saobraćaja i infrastrukturе, prof. dr Zorana Mihajlović, rеkla jе …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *