hotel bell

Ambasada Japana donirala komunalno vozilo opštini Medveđa

Ambasada Japana donirala je opštini Medveđa, kao podršku unapređenju komunalnih delatnosti obezbedila je 76.305 evra Opštini Medveđa, za kupovinu kombinovane mašine sa specijalnim nastavkom.

Uključujući ovu donaciju, ukupan iznos japanske pomoći kroz projekte za osnovne potrebe stanovništva (POPOS) u Srbiji od 1999. godine iznosi preko 15 miliona evra. Ukupan iznos japanske pomoći Srbiji u toku istog perioda premašuje 510 miliona evra.

„Komunalne delatnosti su u nadležnosti Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i naše prisustvo danas u Medveđi je potvrda da pored velikih nacionalnih projekata pažnju posvećujemo malim projektima koji su od velikog značaja za život građanki i građana malih lokalnih zajednica i podižu nivo i kvalitet komunalnih usluga, standard ljudi i menjaju socijalni ambijent. U ime Ministarstva i moje ime primopredaji je prisustvovao državni sekretar u Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Dragan Stevanović – napisao je na svom profilu ministar Goran Vesić.

Check Also

Ove godine, dva puta pomoć penzionerima i paketići za decu do 10 godina

To je danas najavio gradonačelnik Goran Cvetanović, govoreći o planovima za 2023. godinu Umesto jednom …

Оставите одговор