Akademija Oxford – Leskovac: Kursevi programiranja za početnike i napredne korisnike

Slide Background
Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Mnogobrojna zanimanja iz oblasti informacionih tehnologija su danas i te kako tražena. Zato uopšte nije ni malo čudno što se mnogi odlučuju da pohađaju dodatne edukacije i na taj način steknu sertifikat, što će im svakako omogućiti da pronađu bolji posao u struci i samim tim im pružiti priliku i da počnu bolje da zarađuju.

Opšte je poznato da su zanimanja koja su posebno vezana za programiranje i web programiranje isplativa, ali je svakako potrebno i dosta praktičnog rada.

Upravo iz tog razloga Škola računara Akademije Oxford Leskovac naročito pažnju obraća na praksu, kada su u pitanju kursevi za programiranje.

Kursevi programiranja za početnike i napredne korisnike

Sasvim je svejedno u principu da li neko ima ili nema znanje u ovoj oblasti, zato što se u ponudi Škole računara Akademije Oxford u Leskovcu nalaze kako kursevi programiranja i web programiranja za početnike, tako isto i za polaznike koji su već stekli znanje u konkretnoj oblasti, a koja će kroz specijalizovani kurs da unaprede.

Da bi edukacija bila organizovana na visokom nivou i da bi svaki polaznik bio u mogućnosti da po završetku primeni stečena znanja, akcenat će svakako biti stavljen na praktičan rad. Pored mogućnosti da pohađaju kurs za HTML na početnom nivou, dostupna je i opcija pohađanja istog tog kursa ali za napredne korisnike.

Sem toga, ponudom Škole računara Akademije Oxford Leskovac je obuhvaćen i kurs i obuka za CSS na početnom i na naprednom nivou, a ko želi da se upozna sa osnovnim karakteristikama najčuvenije i JavaScript biblioteke može da pohađa kurs za jQuery na početnom nivou. Naravno da je u ponudi i kurs za jQuery za napredne korisnike, s tim što kursevi za programiranje i web programiranje obuhvataju i mnoge druge edukacije.

Posebno je interesantan stručni kurs i obuka za HTML, CSS i jQuery, što praktično omogućuje polaznicima da u okviru jedne edukacije steknu osnovna znanja u oblasti web programiranja.

Individualni i grupni kursevi za programiranje

Svi koji su zainteresovani ili da steknu znanja u oblasti programiranja, odnosno web programiranja ili da unaprede već stečena znanja u toj oblasti bi trebalo prema pravilima pomenute škole računara da izvrše prijavljivanje.

A to mogu da učine svakog radnog dana u periodu od 08 do 18 h, kao i subotom u periodu od 09 do 14 h putem telefona 016 214 556 ili 069 10 20 584.

Prijavljivanje može biti izvršeno i elektronski, u kom slučaju je potrebno da na mail adresu leskovac@akademijaoxford.com svako zainteresovano lice pošalje osnovne informacije o sebi, koje bi trebalo da obuhvate ime i prezime polaznika, kao i datum rođenja i broj njegovog telefona za kontakt.

Podrazumeva se da je otvorena mogućnost i direktnog prijavljivanja u prostorijama ove škole, koje se nalaze preko puta Centra za socijalni rad, u zgradi Doma sindikata, na adresi Koste Stamenkovića broj 2, na prvom spratu.

S obzirom na to da se nastava organizuje na dva načina, trebalo bi da svaki prijavljeni kandidat izabere da li će časove pohađati u formi individualne ili grupne nastave.

Dobro je da napomenemo i to da ukoliko su u pitanju individualni kursevi za programiranje i web programiranje, to podrazumeva da svaki prijavljeni kandidat direktno treba da se sa predavačem i sa ovlašćenim koordinatorom dogovori kako o datumu početka nastave, tako i o njenom trajanju, odnosno o dinamici sprovođenja nastavnog programa i o terminima, u kojima će časove pohađati.

A ako nekome više odgovaraju kursevi i obuke za programiranje i web programiranje u formi grupne nastave, obavezan je da sačeka ispunjenje osnovnog zahteva za početak nastave tog tipa, odnosno formiranje grupe. U svakom slučaju će prijavljeni kandidati precizno da budu informisani od strane nadležnih u Školi računara Akademije Oxford u Leskovcu o svim tim detaljima.

Istakli bismo i to da je oprema, na kojoj će biti organizovan praktični deo edukacije poslednje generacije, što svakako osigurava kvalitet nastave. Ako se tome doda još i stručni kadar, koji je sa puno pažnje odabran, jasno je da se radi o edukaciji na visokom nivou kvaliteta.

Check Also

Leskovac bogatiji za dve devojčice

U porodilištu Opšte bolnice Leskovac u prethodna 24 časa rođene su dve bebe. Leskovac je …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *