Premijer Aleksandar Vučić u ponedeljak u Leskovcu

Slide Background
Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučiće posetiće u ponedeljak Leskovac u okviru sedmodnevnog boravka i rada Vlade u Nišu.

Premijer Aleksandar Vučić je na konferenciji za medije održanoj u Vladi Srbije najavio da će u Niš doći u četvrtak 13. oktobra. Simbolično, Niš će tokom sedam dana biti sedište Vlade Srbije koja će u ovom gradu održati i svoje sednice. Premijer je najavio i da će tokom tih sedam dana obići i Jablanički, Pirotski, Pčinjski, Toplički i Nišavski okrug.

Kako nezvanično saznaje Dnevnik Juga, premijer Aleksandar Vučić će u ponedeljak 17. oktobra posetiti Leskovac i Jablanički okrug.

Iako je potvrdu tačnog plana aktivnosti premijera još uvek nemoguće dobiti, Dnevnik Juga nezvanično saznaje da će u okviru boravka u Leskovcu premijer Vučić obići novoizgrađenu fabriku YURA Korporacije u Leskovcu kao i gradiliše sportske hale Doma Partizana u Leskovcu čija je izgradnja počela 2011. godine, a za čiji je završetak prema procenama potrebno oko 65 miliona dinara.

Detaljan plan posete predsednika Vlade Repulbike Srbije Aleksandra Vučića biće poznat narednih dana.

Srđan Stamenković

 

Check Also

Iz budžeta grada isplaćeno skoro 4 miliona dinara novčane pomoći korisnicima Centra za socijalni rad, jednokratne pomoći porodiljama i za personalne asistente

Danas je iz budžeta grada Leskovca isplaćeno ukupno 3.940.299 dinara na ime jednokratne novčane pomoći …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *