Festival evropskog filma od 14. do 19. juna u Leskovačkom kulturnom centru

Slide Background
Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

VIII Festival evropskog filma ove godine ponovo na turneji po gradovima širom Srbije.

Festival evropskog filma, osmu godinu zaredom donosi najnovija evropska filmska ostvarenja u bašte, bioskope na otvorenom, EUteka biblioteke i kulturne centre širom Srbije. Do kraja avgusta, putujući Festival evropskog filma gostuje u devet gradova sa šest filmova, a nakon toga će biti uključeno još 18 filmova najbolje evropske produkcije, koje će srpska publika biti u prilici da vidi tokom jeseni.

Svečano otvaranje ovogodišnjeg festivala biće u Vranju, u Javnoj biblioteci EUteka mreže “Bora Stanković” u ulici Lole Ribara bb, 3. juna u 19 časova, gde će festival otvoriti španski film “Tišina drugih”. Publika u Vranju će uživati u filmovima sve do 7. juna. Detaljan program u Vranju pronađite na linku ovde.

Nakon Vranja, festival se seli u Leskovac (14-19. jun), Šabac (24-29. jun), Niš (4-6. jul), Novi Sad (8-13. jul), Kragujevac (15-20. jul), Ćićevac (23-28 jul), Smederevo (1-10.avgust) i Zemun (18-23. avgust)

Ulaz je kao i svake godine, besplatan.

Festival evropskog filma deo je kampanje #EUzaTEBE, kojom građanima i građankama približavamo Evropsku uniju.

Festival organizuju Delegacija Evropske unije u Srbiji i EU info mreža u Beogradu, Nišu i Novom Sadu u saradnji sa lokalnim gradovima i kulturnim centrima.

Check Also

Još uvek nije kasno: Uključi se u „trku“ i osvoji kartu za EURO!

Kladi se u Meridianu i osvoji kartu za EURO! April se približio samom kraju, što …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *