Asfaltiran ulaz u dvorište vatrogasne – spasilačke čete u Leskovcu, omogućen nesmetan rad novog vatrogasnog vozila

Gradonačelnik Leskovca dr sci. med. Goran Cvetanović je sredinom avgusta meseca obišao prostorije vatrogasno-spasilačke čete u Leskovcu.

Tom prilikom pripadnicima Dobrovoljnog vatrogasnog društva donirana je oprema i podsetilo se na ulaganja u infrastrukturu, vozila i opremu namenjenu vatrogascima-spasiocima u Leskovcu.

U razgovoru sa komandantom čete Nenadom Simićem, gradonačelnik Cvetanović je poručio da će grad nastaviti da pomaže vatrogasce, heroje koji su uvek tu kada je najteže i obećao da će biti uložena sredstva u prilaz, odnosno ulaz i izlaz iz dvorišta i izgradnju rampe.

Radovi na površini od 100 metara kvadratnih su završeni i omogućiće novom vozilu da nesmetano krene na intervenciju i izlaz ulevo i udesno iz dvorišta. Radovi su izvedeni sa 290 hiljada dinara.

Foto: grad Leskovac

Check Also

Oliver Antanasijević: Mnogo je proizvoljnih tumačenja, prikupljanje potpisa treba da se odvija pred nadležnim organima kako bi se sprečila zloupotreba ličnih podataka građana

Zamenik predsednika Skupštine grada Leskovca Oliver Antanasijević reagovao je saopštenjem na tvrdnje iznete na konferenciji …