Leskovčani ubedljivi protiv makedonskog prvoligaša: Zdravlje – Kumanovo 85:63

Slide Background
Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Košarkaši Zdravlja pobedili su danas u Leskovcu ekipu Kumanova rezultatom 85:63 (26:17, 10:20, 31:14, 18:12).

Utakmica je odigrana u okviru priprema za novu sezonu u Košarkaškoj ligi Srbije.

Leskovčani su bolje otvorili meč i prvu četvrtinu rešili u svoju korist. Uzvratili su gosti iz Severne Makedonije koji su dobili drugu četvrtinu i na odmor otišli sa poenom prednosti (36:37).

U nastavku odlična igra Zdravlja, a domaćin je meč praktino prelomio u trećem periodu. I u poslednjih 10 minuta gosti nisu imali odgovor na rešenja Zdravlja u napadu, dok je odbrana Leskovčana do kraja delovalo jako čvrsto i stabilno.

Za ekipu Zdravlja su igrali: Stojković 3, Gavrilović, Morgan 10 (3 skoka, 3 ukradene lopte), Petković 2 (5 skokova, 5 asistencija), Gorbačov, Stojanović 16 (4 skoka), Radivojević 12 (4 skoka), Škundrić 13 (3 skoka), Jovanović 8 (7 skokova), Lampkin 11 (9 skokova, 3 asistencije), Stajić, Jović 10 (3 skoka).

Poslednje provere pred početak prvenstva imaće u dva duela sa bugarskim prvoligašem. Utakmice Zdravlje – Shumen igraće se u četvrtak i petak u istom terminu, u 16:30 u Sportskom centru Dubočica.

Check Also

Izgradnja primarne vodovodne mreže od Velikog Trnjana do Palikuće privodi se kraju

Gradonačelnik Leskovca, Goran Cvetanović, istakao je danas značaj završetka projekta izgradnje primarne vodovodne mreže od …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *