Leskovački ninđucu majstori postigli veliki uspeh na prolećnjem Ninđucu seminaru Grza 2022

Slide Background
Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Protekli vikend bio je izuzetno uspešan za članove Ninđucu kluba Buđinkan Leskovac.

Članovi kluba su učestvovali na prolećnjem Ninđucu seminaru Grza 2022. u organizaciji Ninđucu Saveza Srbije i Buđinkan Šihana 15. Dan, Blaže Nastova i Ninđucu kluba Buđinkan Novi Sad. Pored kvalitetnog seminara, kupanja, zdrave hrane i predivne prirode, naše Ninđe su imale prilike da se oprobaju u prolećnjem Ninđa Višeboju, gde su ukrstili oružja sa članovima drugih klubova širom Srbije.

U kategoriji Master (stariji od 35 godina), član kluba Miodrag Krčmarik, osvojio je čak dva puta I mesto, u disciplinama streličarstvo i penjanje uz konopac, dok je u disciplini gađanje šurikenom osvojio III mesto.

U kategoriji Seniori muškarci, Ognjen Janković osvojio je II mesto u disciplini streličarstvo.

U kategoriji Seniori muškarci, David Nikolić osvojio je I mesto u disciplini gađanje šurikenima.

U istoj kategoriji, Aleksa Stanković, osvojio je III mesto u disciplini gađanje šurikenima.

U kategoriji Juniori žene, članice kluba Anastasija Savić i Srna Krčmarik, osvojile su čak po tri plasmana, od čega Anastasija dva puta II mesto (streličarstvo i konopac) i jedno III mesto (bacanje šurikena), a Srna jedno II mesto (bacanje šurikena) i dva puta III mesto (streličarstvo i konopac).

U kategoriji Juniori muškarci, takođe dva člana, Darko Stanojević i Boris Šparavalo osvojili su po tri plasmana. Darko Stanojević je osvojio čak dva puta I mesto (u disciplinama streličarstvo i penjanje uz konopac), dok je u disciplini gađanje šurikenima osvojio II mesto. 

Boris Šparavalo je osvojio tri puta III mesto u sve tri discipline: streličarstvo, gađanje šurikenima, penjanje uz konopac.

Check Also

Rukometaši Dubočice 54 u subotu dočekuju beogradski Obilić

Rukometni klub Dubočica 54 saopštio je danas da će u subotu sa početkom u 19 …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *