Hapšenja u Leskovcu i još šest gradova zbog nelegalno organizovanih igara na sreću

Slide Background
Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Foto: Ilustracija

Pripadnici ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa Ministarstvo finansija-Upravom za igre na sreću i nadležnim javnim tužilaštvima, u periodu od 24. do 30. marta, izvršili su provere poslovanja 11 objekata na teritoriji Srbije i u njima otkrili nelegalno organizovane igre na sreću, bez odobrenja nadležnog organa.

Nakon sprovedene akcije na teritoriji policijskih uprava Leskovac, Sremska Mitrovica, Novi Pazar, Novi Sad, Sombor, Subotica i Šabac, u redovnom postupku će biti podnete krivične prijave protiv devet osoba.

Osumnjičeni se terete da su, u neregistrovanim objektima neovlašćeno organizovali klađenje i igre na automatima, a novac od uplata igrača ulagali u nove, neregistrovane objekte i aparate.

Policija je u ovim objektima pronašla i oduzela: 70 aparata za igre na sreću, 72 televizora, tehničke uređaje i opremu za priređivanje klađenja, kao i 1.365.110 dinara.

U sličnim akcijama u prošloj i prva tri meseca ove godine, kontrolisano je 178 objekata. Podneto je 115 krivičnih prijava protiv 110 osoba.

Check Also

Za Leskovac zajedno traži smenu direktorke Vodovoda

Lider Grupe građana Za Leskovac ZAJEDNO dr Nenad Zdravković zatražio je danas na konferenciji za …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *