Home / DRUŠTVO / 30 kubika komunalnog otpada sa deponije kod „Tri šešira“
hotel bell

30 kubika komunalnog otpada sa deponije kod „Tri šešira“

Gradska uprava za zaštitu životne sredine organizovala je radove na čišćenju divlje deponije u Prvomajskoj ulici, iza zgrada „Tri šešira“.

Ogromna količina djubreta očišćena je sa prostora u čijem se centru nalazi – desetak kontejnera. Prizor koji govori o nama i našim naravima. U akciji čišćenja su kao i do sada učestvovali radnici i mehanizacija JKP Komunalac i PWW.

– Obratli smo se Gradskoj upravi za zaštitu životne sredine sa molbom za čišćenje ove deponije. U ime Mesne zajednice Veljko Vlahović zahvaljujem se na brzoj reakciji i pozivam naše sugradjane da zajedno čuvamo našu životnu sredinu i grad u kome živimo – rekla je Biljana Milošević u ime Mesne zajednice Veljko Vlahović.

– Gotovo da je neverovatno da se ovakva divlja deponija nalazi u neposrednoj blizini stambenih zgrada i odmah pored brojnih kontejnera koji se redovno prazne. Naša je procena da ćemo danas na deponiju Željkovac prevesti oko 30 kubika komunalnog otpada. Pozivamo sve one gradjane koji žive u ovom delu grada da djubre bacaju u kontejnere koji su tu, i takodje najavljujemo da će od sledeće nedelje Komunalna policija kontrolisati kakvo je stanje očišćene divlje deponije i da li gradjani odlažu otpad u za to predvidjene posude – rekla je načelnica Gradske upravez za zaštitu životne sredine Bobana Stošić.

 

Check Also

RASTU KORONA BROJKE: U Jablaničkom okrugu 23 novozaražena u jednom danu

Korona brojke nastavljaju da rastu, a posle dva i po meseca juče je u Srbiji …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.