hotel bell

30 kubika komunalnog otpada sa deponije kod “Tri šešira”

Gradska uprava za zaštitu životne sredine organizovala je radove na čišćenju divlje deponije u Prvomajskoj ulici, iza zgrada “Tri šešira”.

Ogromna količina djubreta očišćena je sa prostora u čijem se centru nalazi – desetak kontejnera. Prizor koji govori o nama i našim naravima. U akciji čišćenja su kao i do sada učestvovali radnici i mehanizacija JKP Komunalac i PWW.

– Obratli smo se Gradskoj upravi za zaštitu životne sredine sa molbom za čišćenje ove deponije. U ime Mesne zajednice Veljko Vlahović zahvaljujem se na brzoj reakciji i pozivam naše sugradjane da zajedno čuvamo našu životnu sredinu i grad u kome živimo – rekla je Biljana Milošević u ime Mesne zajednice Veljko Vlahović.

– Gotovo da je neverovatno da se ovakva divlja deponija nalazi u neposrednoj blizini stambenih zgrada i odmah pored brojnih kontejnera koji se redovno prazne. Naša je procena da ćemo danas na deponiju Željkovac prevesti oko 30 kubika komunalnog otpada. Pozivamo sve one gradjane koji žive u ovom delu grada da djubre bacaju u kontejnere koji su tu, i takodje najavljujemo da će od sledeće nedelje Komunalna policija kontrolisati kakvo je stanje očišćene divlje deponije i da li gradjani odlažu otpad u za to predvidjene posude – rekla je načelnica Gradske upravez za zaštitu životne sredine Bobana Stošić.

 

Check Also

MALI BEBI BUM! U Leskovcu rođeno osam beba u jednom danu

U porodilištu Opšte bolnice Leskovac u prethodna 24 časa rođeno je osam beba. Leskovac je …

Оставите одговор