Početna / DOGAĐAJI / 2. juna u CSU počinje Školica roditeljstva „Roda“

2. juna u CSU počinje Školica roditeljstva „Roda“

U Centru za stručno usavršavanje u obrazovanju 2.juna 2019. godine u 18 časova otvoriće se školica za buduće roditelje – Školica roditeljstva „Roda“.

Saznanje da je žena u drugom stanju, stvara velike promene u životu kako buduće mame tako i budućeg tate. Emocije, zabrinutost i radost normalna su osećanja i veoma bitna uloga jer žena ispod svog srca sada nosi jedno, a nekada i više srca, stvara se novi život.

Moramo priznati, danas vodimo veoma brz i nezdrav život okupiran problemima i svakodnevnim obavezama, zbog toga mnoge žene trudnoću tretiraju poput bolesti. Stres i depresija veoma utiče na razvoj fetusa, nažalost takva stanja su sve učestalija…

Kako da promenimo način razmišljanja, kako uživati u trudnoći, kako dobiti podršku za sve predstojeće probleme u toku trudnoće i nakon nje? Pomoćiće vam udruženje Klub beba trudnica i mama, edukativni centar za buduće mame škola roditeljstva „RODA“. Dobićete savete, podršku i konsultaciju od strane stručnjaka koji već dugo godina uspešno rešavaju sve probleme i nedoumice u oblasti ginekologije i pedijatrije. Spremili smo edukaciju i demonstraciju od 24 časa, 2 puta nedeljno uglavnom utorak-četvrtak koji će trajati po 2 časa od 45min, trajanje školice je 6 nedelja, jer smatramo da je 40 dana dovoljno da spremimo buduću mamu za nove korake i prelepe trenutke koji je očekuju… Svakih 90min. doneće vam nove doživljaje i emocije kroz koje ćete biti bliži svom novorođenčetu.

Teme o kojima će predavači govoriti su od začeća do porođaja, šta se dešava u telu porodilje prvih 6. nedelja zatim, dolazak bebe i najčešći problemi, nakon edukacije o odojčetu se zatvara ciklus i na poslednjem času sledi polaganje svega što smo naučili uz moralno prisustvo budućeg tate (ukoliko trudnica sama iznosi trudnoću, onda može dovesti sestru, mamu, baku, prijateljicu)…

„Mama nisi sama“ Klub je sa vama! ❤


Pogledaj takodje

Još 18 novih slučajeva Korona virusa, jedna osoba preminula

U prethodna 24 časa u Srbiji je od posledica Korona virusa preminula još 1 osoba, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *