Home / DRUŠTVO / Znak Leskovac u srcu postavljen na Širokoj čaršiji
hotel bell

Znak Leskovac u srcu postavljen na Širokoj čaršiji

U Leskovcu je završena izgradnja i postavljanje četvrtog po redu znaka koji u osnovi nosi poruku „Leskovac u srcu“.

Posle tri znaka na kojima je skraćenica „LE“ u srcu, na Širokoj čaršiji je postavljen znak – natpis Leskovac, u okviru kojeg je slovo simbolično u obliku srca.

-Naš grad je nama Leskovčanima u srcu. Volimo ga i trudimo se da ga razvijamo. Tu našu ljubav želimo da pokažemo svima i da je prenesemo na posetioce koji borave u našem gradu. Pored kulturnih, istorijskih i turističkih znameninosti kojima se ponosimo, prateći trendove oplemenili smo grad simbolima pored kojih možemo stvarati uspomene. U saradnji sa kompanijama „Autostop Interiors“ i „Ilute“ na tri lokacije postavoli smo simbol srca sa početnim slovima Leskovca. Juče smo završili ono što su gradonačelnik Cvetanović i gospodin Igor Rajković najavili, a to je postavljanje četvrtog simbola. Ukupna vrednost donacije ovih kompanija je 16.000 evra. Ulaganje grada je priprema terena za postavljanje simbola i njihova vrednost je 110.000 dinara – rekla je PR gradočelnika Aleksandra Stojanović.

Check Also

Izložba domaćeg ajvara, zimnice, meda, vina i rakije u ponedeljak u dvorištu Šop Đokićeve kuće

Turistička organizacija grada Leskovca učestvovala je na turističkom forumu, u organizacije Turističke organizacije Srbije, na …

Оставите одговор