Home / GRADOVI / Leskovac / ZLATNA LESKOVČANKA! Nina Stanisavljević osvojila zlatnu medalju za Srbiju na Mediteranskim igrama u Alžiru (FOTO)
hotel bell

ZLATNA LESKOVČANKA! Nina Stanisavljević osvojila zlatnu medalju za Srbiju na Mediteranskim igrama u Alžiru (FOTO)

Članica Plivačkog kluba Dubočica iz Leskovca Nina Stanisavljević osvojila je i svoju prvu zlatnu medalju u seniorskoj konkurenciji na jednom velikom takmičenju.

Talentovana Leskovčanka je u disciplini 50 metara leđnim stilom osvojila zlatnu medalju, a u finali je isplivala vreme 28,59 sekundi.

 – Ovo su moje prve Mediteranske igre i uopšte, prva seniorska sezona. Moj trener i ja smo presrećni nastupom. Moja seniorska karijera je počela zlatnom medaljom i zaista nije moglo biti bolje. Nadam se da će tako i da se nastavi. Drago mi je što sam imala prilike da predstavljam svoju zemlju i što sam to uradila na najbolji mogući način.“

Nina Stanisavljević je, pored ove discipline u kojoj je osvojila zlatnu medalju, u disciplinama 50m slobodno, 50m delfin i 100m slobodno.

Check Also

Veliki koncertom Zorice Brunclik završen Vinski bal, izabrane najlepše devojke i pesme na temu vina – Nagrade za najbolja vina u 4 kategorije

Proglašenjem najboljih vinara, izborom najlepših devojaka i pesama na temu vina i grožđa, vatrometom i …

Оставите одговор