Početna / DRUŠTVO / Završetak asfaltiranja puta kroz Guberevac u rekordnom roku
Reklama

Završetak asfaltiranja puta kroz Guberevac u rekordnom roku

Reklama

Radovi na pojačanom održavanju dela opštinskog puta OP 31 koji prolazi kroz Guberevac privode se kraju. Završeni su radovi na asfaltiranju dela puta u dužini od 400 metara, dok se radovi na sređivanju bankina privode kraju.

Sredstva za realizaciju ovog ugovora u iznosu od oko 4,3 miliona dinara obezbedio je Grad Leskovac, dok je izvođač radova bila grupa izvođača „PERICA JOVIĆ preduzetnik AB KOP“ i „ZADRUGA PIONIR“ iz Vlasotinca, a upravljanje investicijom rukovodio JP „Urbanizam i izgradnja“ Leskovac.

Završne radove obišao je gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović u pratnji saradnika, gde je pohvalio efikasnost Javnog preduzeća „Urbanizam i izgradnja“ Leskovac, koji je radove završio pre roka i podsetio da je u 2016. godini realizovan Ugovor o rehabilitaciji ovog puta u dužini od 400m vrednosti od 2,5 miliona dinara.

Gradski većnik Vladimir Branković je dodao: „Kontinuitet radova na uređenju saobraćanica na teritoriji grada ukazuje na važnost koju, ova Lokalna samouprava, pridaje infrastrukturi koja je od velikog značaja za razvoj našeg grada.“

Pogledaj takodje

Predsednik Srbije: Za deset dana kreće rekonstrukcija bolnica u Vranju, Pirotu, Ćupriji i Kikindi

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, najavio je da za desetak dana kreće obnova i ogromno ulaganje …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *