Početna / DRUŠTVO / Završetak asfaltiranja puta kroz Guberevac u rekordnom roku

Završetak asfaltiranja puta kroz Guberevac u rekordnom roku

Radovi na pojačanom održavanju dela opštinskog puta OP 31 koji prolazi kroz Guberevac privode se kraju. Završeni su radovi na asfaltiranju dela puta u dužini od 400 metara, dok se radovi na sređivanju bankina privode kraju.

Sredstva za realizaciju ovog ugovora u iznosu od oko 4,3 miliona dinara obezbedio je Grad Leskovac, dok je izvođač radova bila grupa izvođača „PERICA JOVIĆ preduzetnik AB KOP“ i „ZADRUGA PIONIR“ iz Vlasotinca, a upravljanje investicijom rukovodio JP „Urbanizam i izgradnja“ Leskovac.

Završne radove obišao je gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović u pratnji saradnika, gde je pohvalio efikasnost Javnog preduzeća „Urbanizam i izgradnja“ Leskovac, koji je radove završio pre roka i podsetio da je u 2016. godini realizovan Ugovor o rehabilitaciji ovog puta u dužini od 400m vrednosti od 2,5 miliona dinara.

Gradski većnik Vladimir Branković je dodao: „Kontinuitet radova na uređenju saobraćanica na teritoriji grada ukazuje na važnost koju, ova Lokalna samouprava, pridaje infrastrukturi koja je od velikog značaja za razvoj našeg grada.“

Pogledaj takodje

Interaktivno druženje sa decom i mladima u Čitaonici Narodne biblioteke na temu „Bolesti zavisnosti i prevencija“

U petak, 15. novembra 2019. godine u 17.00 časova u Čitaonici Biblioteke, Odbor za prevenciju …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *