Home / DOGAĐAJI / Završena javna rasprava o Nacrtu Odluke o obrazovanju mesnih zajednica
hotel bell

Završena javna rasprava o Nacrtu Odluke o obrazovanju mesnih zajednica

U okviru Programa javne rasprave o Nacrtu Odluke o obrazovanju mesnih zajednica na teritoriji grada Leskovca koji je objavljen na zvaničnom sajtu grada Leskovca, kao i Nacrt ove Odluke, naznačeno je da se Javna raprava sprovodi od 16. maja do 6. juna 2022. godine.

Do sada je javna rasprava sa predsednicima Saveta MZ, njihovim zamenicima, članovima Saveta, sekretarima i svim zainteresovanim građanima, o nacrtu Odluke o obrazovanju mesnih zajednica na teritoriji grada Leskovca održana 28.5.2022. godine u Pečenjevcu i Brestovcu, a u sredu, 1.6.2022. godine održane su javne rasprave u Grdelici i Vučju.

Sutra 3.6.2022. godine u 15 časova biće održan otvoreni sastanak sa učesnicima ove javne rasprave, tj. završna rasprava za sve zainteresovane građane Leskovca u sali Skupštine grada Leskovca.

Kao što je već ranije navedeno na sajtu grada, svi predlozi, sugestije, inicijative i komentari dostavljaju se na adresu elektronske pošte: gradsko.vece@gradleskovac.org ili poštom na adresu: Gradsko veće grada Leskovca sa naznkom – za Komisiju za sprovođenje javne rasprave o Nacrtu Odluke o obrazovanju mesnih zajednica na teritoriji grada Leskovca, Leskovac, Pana Đukića 9-11.

Check Also

Vodič: Kako izbeći neželjene troškove prilikom korišćenja rominga

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija sastavilo je vodič za građane Republike Srbije, kako bi izbegli …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.