Za lečenje Aleksandra Pejića na Leskovačkoj online pijaci prikupljeno više od 140.000 dinara

Slide Background
Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Administratorke grupe koja je nastala u vreme korone, a koja se u međuvremenu proširila i postala glavno mesto kupo-prodaje za sve Leskovčane, pokrenule su akciju prikupljnja pomoći za našeg sugrađanina Aleksandra Pejića, kojem je za lečenje potrebno 50.000 evra.

Za samo jedan dan ove plemenite žene animirale su svoje pratioce da uz svaki oglas koji se postavlja ide i poruka koja je 200 dinara, za lečenje Aleksandra, i ovom prilikom prikupile više od 140.000 dinara odnosno više od 700 sms poruka.

“Želimo da se zahvalimo svim humanim ljudima u grupi! U akciji prikupljanja novčanih sredstava za Aleksandra Pejića kome je hitno potreban bubreg poslato je više od 700 sms poruka! Ovo jeste bila uspešna akcija ali nas u ovoj grupi ima skoro 46.000…Naš plan je da jedan dan u nedelji organizujemo ovakve akcije jer je mnogo naših sugrađana kojima je neophodna hitna pomoć. Nastavite sa uplatama pomozimo jedni drugima ,vratimo veru u ljude i dajmo šansu za život mladim ljudima – poručuju administratorke facbook grupe Leskovačka online pijaca.

Check Also

Grad isplatio subvencije za boravak dece u privatnim vrtićima

Danas je iz budžeta grada iplaćena suma od 9.106.628 dinara za boravak dece u privatnim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *