Vojska, policija i vatrogasci u novogodišnoj noći: Građani Leskovca, spavajte mirno!

Novinarske ekipe i predstavnici lokalne smaouprave, odmah nakon ponoći obišli su dežurne pripadnike Vojske Srbije, policije i Vatrogasno-spasilačke jedinice u Leskovcu, koji su poručili da noć protiče mirno i da građani Leskovca ne treba da brinu za svoju bezbednost

Prilično iznenađeni posetom, jer se toga, kažu, ne sećaju ni najstariji pripadnici Vojske u Kasarni ”Vojvoda Petar Bojović”, dežurni oficiri poželeli su sugrađanima najpre zdravlje i mir:

– U ime pripadnika Vojne pošte 4445 Leskovac, hvala što ste nas posetili, uručili nam poklone i čestirali praznike, a od nas gradonačelniku i svim građanima Leskovca želimo zdravlje, mir i sreću u Novoj godini, poručio je potpukovnik Dragan Pavlović.

Spremni da reaguju u svakom trenutku, dežurni policajci, čini se, večeras nisu imali mnogo posla, a to je, kaže komandir smene Danilo Cicmilović, tokom najveselije noći, izgleda postala praksa:

– Veče protiče mirno i bez većih problema. Stanje bezbednosti je stabilno, nemamo prijava krivičnih dela, niti narušavanja javnog reda i mira. Što se tiče saobraćaja, nemamo prijava saobraćajnih nezgoda sa povređenima. Nadamo se da će tako i ostati. U ime svih policijskih službenika, sugrađanima čestitam praznike, uz želju da ih prate zdravlje i sreća.

Četvrta smena Vatrogasno-spasilačke jedinice u Leskovcu, takođe, ove noći nije imala posla, ali će ga zato biti za dežurnu ekipu ”Komunalca”.

– Kada se slavlje na trgu završi, treba očistiti taj prostor, ali i dovesti gradske ulice u red nakon novogodišnje noći. Leskovčani će ujutru zateći čist i uredan grad, a za to će se pobrinuti 17 dežurnih radnika našeg preduzeća, poručio je šef javne higijene, Bratislav Ignjatović.

Check Also

Benzin skuplji za dva dinara

U narednih sedam dana, od danas, 12. aprila, do 19. aprila, očekuje se povećanje cena …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *