Home / DRUŠTVO / Vlasotinčanin Dalibor Aleksić – Meda osvojio prvo i drugo mesto na šampionatu frizera “Serbia Hair Open 2022”
hotel bell

Vlasotinčanin Dalibor Aleksić – Meda osvojio prvo i drugo mesto na šampionatu frizera “Serbia Hair Open 2022”

U Novom Sadu nedavno je održan šampionat frizera “Serbia Hair Open 2022” – Kup “Nikola Bizumić”. Na ovom takmičenju Frizersko udruženje Srbije po prvi put je imalo takmičare u muškoj kategoriji. U njihovoj ekipi bio je Dalibor Aleksić – Meda iz Vlasotinca. Meda je osvojio prvo i drugo mesto u dve različite kategorije.

Frizersko udruženje Srbije imalo je takmičare u dve kategorije, u juniorskoj ekipi takmičio se Mateja Vojinović, a seniorskoj su bili Dalibor Aleksić, Ivica Cvetković i Aleksa Mihajlović. Vlasotinčanin Dalibor Aleksić u kategoriji Seniori Classic Low Fade Cut – osvojio je drugo mesto, a u kategoriji Seniori Muski Low Skin Fade Cut – postao je šamion osvojivši prvo mesto.

Govoreći o aktivnostima Frizerskog udruženja Srbije i takmičenju u Novom Sadu Dalibor Aleksić Meda kaže:

“Na kupu je i predsednik Udruženja od Saveza Frizera Srbije OMC dobio licencu i postao jed an od članova žirija. Inače, takmičenje je bilo veoma dobro organizovano i zato hvala organizatorima. Moram da istaknem da smo udruženje formirali kako bi smo zajedno se usavršavali, učili nove tehn ike, organizovali takmičenja, napredovali u svom zanatu. Svakako ćemo nastaviti da se takmičimo i u narednom periodu, i nadam se postizati dobre rezultate”.

Takmičenje u Novom Sadu se organizuje u čast Nikole Bizumića (1832-1906), koji je patentirao ručnu mašinicu za šišanje i svetsku slavu stekao u Londonu.

Izvor:Informativni bilten Vlasina

Check Also

Elvis Bajramović iz Bojnika- Prva truba Dragačevskog sabora

On je, do prestižnog priznanja stigao u konkurenciji 16 takmičara, a dokaz da se najbolji …

Оставите одговор