Početna / EKONOMIJA / Vlada Srbije u rekonstrukciju puteva u Nišu uložila 500 miliona dinara

Vlada Srbije u rekonstrukciju puteva u Nišu uložila 500 miliona dinara

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da je Vlada, preko JP “Putevi Srbije”, u rekonstrukciju i rehabilitaciju puteva u Nišu za četiri godine uložila približno 500 miliona dinara.

Mihajlović je, u obraćanju novinarima tokom posete Nišu, podsetila na to da je Vlada Srbije za tu namenu u celom Nišavskom okrugu izdvojila približno dve milijarde dinara, računajući i radove planirane u 2018. godini.

Ona je prilikom obilaska radova na rekonstrukciji Bulevara cara Konstantina poručila da će ova saobraćajnica, pored koje se nalazi i nova fabrika “Cumtobel”, biti završena do avgusta.

Iako je rok za završetak radova malo pomeren, to nije zato što izvođač nešto nije uradio, već je bilo potrebno da se izmeni projekat zbog regulisanja odvođenja atmosferskih padavina, objasnila je Mihajlović i dodala da je vrednost radova 45 miliona dinara.

Veoma je važno to što će se u okviru rekonstrukcije 1,7 kilometara tog bulevara uraditi i trotoari i biciklističke staze, što će biti model za sve gradove u Srbiji, navela je ona.

Pogledaj takodje

Policijska uprava u Nišu rapisuje konkurs za prijem 25 policajaca

Ministarstvo unutrašnjih poslova raspisalo je konkurs za upis 1.060 polaznika u Centar za osnovnu policijsku …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *