Početna / SPORT / Večeras polufinalni susreti Radničkih – sportskih igara

Večeras polufinalni susreti Radničkih – sportskih igara

Ekipe preduzeća, ustanova i preduzetnika sa područja vlasotinačke opštine takmiče se peti put zaredom na turniru u futsalu – “Radničke sportske igre 2019”. Večeras od 18 časova u SRC Vlasina počinju polufinalni susreti. U muškom polufinalu nadmetaće se  ekipe “Manifatura Europea”, “Prosveta”, “Opštinska uprava – SRC Vlasina” i “Gunjetinac”, a za pobednika u ženskoj konkurenciji boriće se ekipe “Elrad Srbija” i “Moravac catering”.

Finalne utakmice u muškoj i ženskoj konkurenciji i utakmica za treće mesto odigraće se u ponedeljak 21. oktobra, počev od 18.00 časova. 

-S obzirom na to da je u planu da se od naredne godine u Radničke sportske igre uvede i takmičenje u košarci, u ponedeljak će biti odigrana revijalna utakmica između košarkaških timova preduzeća “Elrad Srbija” i “Elrad WSS”- najavljuje novine direktor SRC Vlasina Dejan Čikić. On dodaje da su glavni ciljevi ovog turnira druženje, rekreacija i zabava, ali i promocija rekreativnog sporta i stvaranje zdravih životnih navika.

SRC Vlasina peti put organizuje Radničko-sportske igre, a ove godine prijavilo se 16 ekipa – 12 u muškoj i četiri u ženskoj konkurenciji.

Pogledaj takodje

MILAN RISTIĆ PRVI DONOR PLAZME U VLASOTINCU

VIŠESTRUKI DAVALAC KRVI, PROFESOR FIZIČKE KULTURE I TRENER SPORTSKE GIMNASTIKE JOŠ JEDNOM POTVRDIO SVOJU HUMANOST …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *