Početna / Opštine / Medvedja / Uručene zahvalnice Regionalnom centru ministarstva odbrane

Uručene zahvalnice Regionalnom centru ministarstva odbrane

U kabinetu predsednika opštine Medveđa, uručene su zahvalnice vojnim starešinama centra ministarstva odbrane (CMO), majoru Draganu Miliću, načelniku CMO Leskovac i načelniku Regionalnog centra ministarstva odbrane (RCMO) u Nišu, pukovniku Nenadu Markoviću. Zahvalnicu je u njegovo ime primio major Ivan Mladenović.

Predsednik opštine Medveđa, dr Nebojša Arsić je uručio zahvalnice pripadnicima vojske i zahvalio se pre svega na dobroj saradnji koju naša opština ima sa vojskom u vanrednim situacijama.

„Pomoć koju vojska pruža našim građanima, daleko je veća za nas u situacijama kada nismo u mogućnosti da se nađemo meštanima kad im je najpotrebnije. Naša je dužnost i obaveza da negujemo tu saradnju i još više je unapređujemo.“

Savez organizacija rezervnih vojnih starešina opštine Medveđe dodelio je zahvalnicu za uspešnu saradnju i doprinos u radu udruženja opštini Medveđa, koju je primio predsednik opštine. Major Milić je pohvalio ovo udruženje kao jedno od retkih koje ima izuzetno dobro organizovane starešine, koji su primer svim ostalim opštinama za veliko zalaganje i saradnju sa pripadnicima Centra ministarstva odbrane Leskovac i Regionalnog centra ministarstva odbrane iz Niša.

Pogledaj takodje

Počela podela paketa pomoći najsiromašnijima u Medveđi

Zahvaljujući sredstvima koja su opredeljena na Opštinskom Veću iz budžeta lokalne samouprave, u toku jučerašnjeg …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *