hotel bell

Upravni odbor NALED-a usvojio izveštaj o poslovanju za prošlu i projekciju budžeta za 2023. godinu

Juče je u Beogradu održana 16. sednica Upravnog odbora NALED-a sa šest tačaka dnevnog red koje su, između ostalog, obuhvatile finansijsko poslovanje za prošlu godinu, projekciju budžeta za 2023, odlučivanje o izboru dobitnika za specijalna priznanja.

Nakon sednice Upravnog odbora organizovan je susret sa novim članovima NALED-a, učlanjenim u 2022. godini. Današnji susret je bio prilika da se predstavi rad organizacije, da se upoznaju novi članovi i kroz razgovor povežu sa dugogodišnjim. Gradonačelnik Leskovca dr sci. med. Goran Cvetanović je kao član Upravnog odbora NALED-a prisustvovao današnjim aktivnostima organizacije.

Takođe, NALED je danas organizovao i završnu konferenciju o projektu “Uspostavljanje indeksa eUprave (LEI) za jedinice lokalne samouprave u Republici Srbiji”, koji se sprovodi uz podršku Evropske unije. Ovaj projekat ima za cilj unapređenje eUprave i poboljšanje sprovođenja zaštite podataka o ličnosti u jedinicama lokalnih samouprava kroz osnaživanje građana i organizacija civilnog društva u reformskim procesima. U ime lokalne samouprave Grada Leskovca završnoj konferenciju prisustvuju mr Brankica Stamenković, član Gradskog veća, i Zoran Vukašinović, sekretar Skupštine Grada Leskovca.

Check Also

SLAVLJE LESKOVČANA! Košarkaši Zdravlja pobedili ekipu Vršca

Košarkaši Zdravlja pobedili su večeras pred svojim navijačima ekipu Vršca rezultatom 96:93 (23:19, 28:27, 24:22, …

Оставите одговор