Početna / DRUŠTVO / UPOZNAJ SRBIJU: Izložba suvenira i turističkih publikacija „Leskovac 2019“

UPOZNAJ SRBIJU: Izložba suvenira i turističkih publikacija „Leskovac 2019“

XII Izložba suvenira i turističkih publikacija „Leskovac 2019“ organizovaće se 14. i 15. novembra u holu Leskovačkog kulturnog centra.

Na Izložbi će pored Turističke organizacije grada Leskovca, turističku ponudu svojih opština i regiona predstaviti četrdesetak Turističkih organizacija sa prostora Srbije i regiona.

„Ovu sajamsku manifestaciju organizujemo dvanaest godina za redom sa namerom da promovišemo turizam Srbije kroz promociju štampanog propagandnog materijala i suvenira. Ove godine po prvi put imaćemo priliku da ugostimo predstavnike iz Zavoda za kulturu, turizam i sport iz Vrhnike. U cilju promocije našeg kraja za kolege ćemo organizovati kraći obilazak grada i lokaliteta Caričin grad. Ova izložba za naše sugrađane biće otvorena od večeras – istakla je Tina Stojanović PR TOL-a.

Dvodnevni program ispuniće i brojna prateća dešavanja. Izložba suvenira i turističkih publikacija, pored promotivnog ima i takmičarski karakter, pa će najbolji izlagači  biti nagradjeni u devet kategorija:  jedolisna turistička publikacija, višelisna turistička publikacija do 50 strana, višelisna turistička organizacija sa više od 50 strana, video publikacije za najbolju turističku reportažu i najbolji turistički film, suvenir, upotrebni predmet, turistički plakat, najoriginalniji eksponat, turistka mapa i najbolja turistička fotografija.

I.D.

Pogledaj takodje

FESTIVAL ROŠTILJA: Evo kada će biti održana Roštiljijada 2020.

Leskovaćka „Roštiljijada“ postala je srpski i regionalni brend i već nekoliko godina unazad nalazi se …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *