hotel bell

Unija mladih Gradskog odbora Srpske napredne stranke Leskovac predstavila i građanima delila novi broj stranačkog Informatora

Danas su članovi Unije mladih Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Leskovcu delili najnovije izdanje SNS informatora u centru grada.

Prisutnim predstavnicima medija obratila se Aleksandra Miletić koja je govorila o aktivnostima koje su obeležile prethodni period poput taktičke vežbe na Peštaru, kao i predstavljanje naoružanja i vojne opreme u spomen parku Šumarice.

– Stabilna i jaka vojska je stub naše države. Ujedinjenje crkve i države kao i njihov rast je od velikog značaja, predsednik Srbije Aleksandar Vučić odlikovan je ordenom Svetog Prohora Pčinjskog. Na Vidovdan predsednik Vučić je uručio odlikovanja zaslužnim pojedincima i institucijama koji su dali doprinos svojoj oblasti. Na sednici saveta bezbednosti predsednik Aleksandar Vučić je poslao snažnu poruku “Glavu gore ni Srbija ni srpski narod nisu osuđeni ni za šta“. U nastavku možete pročitati i o novim velikim investicijama, fabrikama i radnim mestima. Otvorena je nemačka fabrika Fišer u Jagodini, novi pogon fabrike Jumko u Rudnoj glavi, ali i fabrike u drugim gradovima Srbije, ukupno 16.835 novih radnih mesta. U rubrici Panorama predstavljene su i aktivnosti gradskog odbora u Leskovcu: otpočeti su radovi na Bulevaru Nikole Pašića, završena je glavna saobraćajnica u selu Nomanica i ulica Pana Đukića. Gradonačelnik dr sci. med. Goran Cvetanović prisustvovao je potpisivanju ugovora o finansiranju iz oblasti socijalne zaštite. Grad Leskovac posetio je direktor Pošte Srbije Zoran Đorđević. Vraćen je simbol grada Roštiljko, mnogobrojne akcije humantiranog karaktera, akcije uređivanja zelenih površina kao i podela informatora – kazala je Aleksandra Miletić.

Check Also

Zašto su preklopni pametni telefoni odlični za gejming

U poslednjih nekoliko godina, svet mobilnog gejminga svedočio je izuzetnoj evoluciji, delimično vođenoj pojavom preklopnih …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *