hotel bell

Ujedinjeni možemo sve – poručeno sa konferencije za medije koalicije okupljene oko SNS u Leskovcu

Na konferenciji za medije održanoj u prostorijama SNS pored nosioca liste Gorana Cvetanovića govorili su i predstavnici stranaka – koaliciionih partnera.

Na listi “Aleksandar Vučić – Srbija pobedjuje” za predstojeće lokalne izbore u Leskovcu, pored Srpske napredne stranke, nalaze se Socijaldemokratska partija Srbije, PUPS, Aktivna Srbija i Srpska narodna partija. Listu podržavaju Pokret socijalista, Pokret snaga Srbije, Srpski pokret obnove, Monarhistička stranka i Pokret veterana.

– Kriterijum za sve predizborne razgovore i sklapanje koalicije bila je težnja da se obezbedi bolja budućnost Leskovca i bolja budućnost svih naših sugradjana. Nije bilo nikakvih kompromisa kada je reč o napretku, o razvoju našeg grada, o razvoju naše države. Nismo želeli da dozvolimo da predizborne računice ugroze naš cilj, a to je da stvorimo ujedinjenu Srbiju u kojoj će imati bolje uslove za život svi naši gradjani. Sa našim koalicionim partnerima ujedinili smo se oko zajedničke želje da nastavimo snažne reforme koje smo započeli u prethodnom periodu. Oni znaju da nas, ukoliko dobijemo poverenje naših gradjana, kao i do sada očekuje težak rad koji će nas dovesti do našeg konačnog cilja a to je razvijena, ujedinjena i sigurna Srbija. Naš moto će biti ujedinjeni možemo sve. Leskovac pobedjuje, Srbija pobedjuje i ja zahvaljujem našim koalcionim partnerima što su nam ukazali čast da zajedničkim snagama nastavimo da radimo u interesu svih gradjana Leskovca – rekao je na konferenciji za medije gradonačelnik Leskovca i predsednik Gradskog odbora SNS u Leskovcu Goran Cvetanović.

Reč su uzeli i predstavnici stranaka koje se nalaze na listi, ili podržavaju listu “Aleksandar Vučić – Srbija pobedjuje”.

– Naša koalicija predstavlja kontinuitet dobrih odnosa Srpske narodne partije i Srpske napredne stranke i saradnje sa gradonačelnikom Goranom Cvetanovićem koji nas je pozvao da budemo deo ove koalicije. Mi smo mala politička opcija i znamo svoju političku težinu. Ali takodje znamo da smo preporučljiv strateški partner zbog dobrih odnosa sa Ruskom federacijom. Naša ideja je da vodimo više računa o razvoju malih i srednjih preduzeća. Razgovarali smo sa gospodinom Cvetanovićem i o povećanju budžeta za poljoprivredu, a govorili smo i o stanju u sportu i složili se da je neophodno stvoriti bolje uslove za razvoj sporta u Leskovcu – rekao je Aleksandar Pejčić, predsednik GrO SNP Leskovac.

– Gradski odbor PSS Leskovac daje punu podršku Srpskoj naprednoj stranci i pozitivnim promenama koje je rukovodstvo grada na čelu sa Goranom Cvetanovićem pokrenulo. Važno je da Leskovac ima takvog gradonačelnika jer je Leskovcu potreban gradonačelnik koji čini sve kako bi svim gradjanima bilo bolje – kazao je Zoran Janković iz Pokreta snaga Srbije.

Listu “Aleksandar Vučić Srbija pobedjuje” podržali su i Pokret socijalista i Srpski pokret obnove.

– Radili smo u proteklom periodu sa koalicionim partnerima onoliko koliko su na dozvoljavale i mentalne i organizacione sposobnosti. Mislim da je to osnovna preporuka na kojoj bismo gradili buduće odnose i zbog toga smo se odlučili da podržimo listu za lokalne izbore koju predvodi SNS. Da smo kao Pokret socijalista uradili samo Zakon o radu bilo bi dovoljno da kažemo da smo dosta uradili kako bi se u ovoj zemlji bolje živelo. Uradili smo na lokalnom nivou dosta na tome da reformišemo lokalnu upravu kako bi lokalna uprava bila dostupna svim gradjanima – rekao je Božidar Vučković, predsednik GrO Pokreta socijalista u Leskovcu.

– Na republičkom nivou Srpski pokret obnove podržava politiku premijera Aleksandra Vučića i nalazi se na zajedničkoj listi kandidata za republičke poslanike. Zbog toga je sasvim logično da i mi na lokalu podržimo politiku koju vodi gradonačelnik Goran Cvetanović. Smatramo da Leskovac ide u dobrom pravcu, borimo se za bolji Leskovac i Srpski pokret obnove je spreman da pruži svoj puni doprinos u zajedničkoj borbi za bolji Leskovac – rekao je na konferenciji za medije predsednik Gradskog odbora Srpskog pokreta obnove u Leskovcu Zvonimir Mitić.

Check Also

Skupština opštine Vlasotince u utorak bira predsednika opštine, zamenika i članove Gradskog veća

Predsednik Skupštine opštine Vlasotince Zoran Stamenković zakazao je 2. sednicu lokalnog parlamenta za utorak 27. …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *