Početna / DRUŠTVO / Uhapšeni vandali koji su polomili sto, kante i ploče na stazama zdravlja

Uhapšeni vandali koji su polomili sto, kante i ploče na stazama zdravlja

Niška policija, samo dva dana nakon prijave Gradske opšine Niška Banja identifikovala je i privela više osoba zbog sumnje da su izvršili krivično delo oštećenja i uništenja tuđe stvari.

Osumnjičeni su 04. februara, u noćnim satima, polomili sto na nedavno postavljenom letnjikovcu, kante za smeće pa i same ploče na stazama zdravlja u Niškoj Banji. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova preduzimaju dalje mere i radnje u cilju sankcionisanja izvršioca krivičnog dela.

Predsednik Gradske opštine Niška Banja, Dejan Jovanović ističe da je veoma važno da kao društvo podignemo svest o značaju javne svojine jer je to vlasništvo svih nas koji živimo u našoj opštini. Iskreno verujem da je ovo poslednji vandalski čin u našoj opštini. Zajedničkim snagama i trudom možemo učiniti da naša opština postane najprijatnije i najlepše mesto za život. Potrebno je samo da svako od nas da mali doprinos ili makar da ne uništava javnu svojinu.

Pogledaj takodje

Gradonačelnik Cvetanović čestitao katolički Uskrs

„Svim sugrađanima koji Uskrs proslavljaju po gregorijanskom kalendaru čestitam najveći hrišćanski praznik. Želim Vam da …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *