hotel bell

Uhapšen Leskovčanin zbog krađe alata u vrednosti 600.000 dinara sa gradilišta, tužilaštvo odredilo 30 dana pritvora

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su D. S. (1979) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa.

On je, kako se sumnja, na gradilištu jednog preduzeća provalio u više improvizovanih magacina i ukrao alat čija se vrednost procenjuje na oko 600.000 dinara.

Policija je prilikom pretresa podruma koji koristi osumnjičeni pronašla gotovo sav alat koji je vraćen preduzeću. Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom tužilaštvu – saopšteno je iz Policijske uprave Leskovac.

Oglasilo se i Osnovno javno tužilaštvo u Leskovcu.

“S.D. iz Leskovca koji je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo teška krađa, saslušan je u svojstvu osumnjičenog u Osnovnom javnom tužilaštvu u Leskovcu. Nakon iznošenja odbrane, javni tužilac je prema osumnjičenom predložio određivanje pritvora. Zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoka i da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo pritvor je i određen. Trajaće do 30 dana, u kom roku će javni tužilac sprovesti dokazne radnje” – navodi se u saopštenju Osnovnog javnog tužilaštva.

Check Also

Ekipa “Anine čarolije” napravila najbolji ajvar na takmičenju “Izađi mi na teglu”

Turistička organizacija grada Leskovca je i ove godine bila lokalni partner i suorganizator u realizaciji …

Оставите одговор