Početna / DRUŠTVO / U Vrnjačkoj Banji promovisano takmičenje „Srbija u ritmu Evrope“ – Leskovački mališani predstavljaju Belgiju
Reklama

U Vrnjačkoj Banji promovisano takmičenje „Srbija u ritmu Evrope“ – Leskovački mališani predstavljaju Belgiju

Reklama

U Vrnjačkoj Banji organizovana je promocija manifestacije „Srbija u ritmu Evrope 2019“ kao i opštine Vrnjačka Banja kao domaćina.

Vrnjačka Banja je pobedom na prošlogodišnjem takmičenju omogućila svojoj oštini da bude domaćin ovog programa 22. juna 2019. godine.

Organizovana je poseta 23 ambasadora Evrope, Izraela i Australije, kao i gradonačelnika i predsednika opština Republike Srbije koje podržavaju najveće dečje muzičko takmičenje u Srbiji „Srbija u ritmu Evrope“.

Zamenik gradonačelnika Leskovca dr Jasmina Ranđelović prisustvovala je skupu.

„Cilj organizatora ovog takmičenja je da pošaljemo jasnu sliku da su deca Srbije naša budućnost, kao i da je naš zajednički rad i zalaganje usmeren na mlade – da rastu i žive u sigurnoj, evropskoj, demokratskoj Srbiji, punoj razumevanja i prosperiteta.“

Direktor i izvršni direktor ove manifestacije, Igor Karadarević i David Makević na ovom skupu istakli su da realizacija ove manifestacije ne bi bila moguća bez pomoći svih prisutnih i bez njihove podrške. Oni ovu manifestaciju organizuju već 10 godina unazad.

Svi prisutni bili su u prilici da se upoznaju sa prirodnim lepotama i razvojnim potencijalima, kulturnim nasleđem, turizmom Opštine Vrnjačka Banja, kao i da razmene iskustva i razgovaraju sa ambasadorima zemalja koje će predstavljati na ovom takmiečenju.

Podsetimo, u ovom takmičenju učestvuje dvadesetak gradova iz Srbije i svaki od njih zastupa određenu zemlju Evrope. Grad Leskovac će zastupati Belgiju.

Ukoliko Leskovac pobedi na ovom takmičenju, deca će imati priliku da nedelju dana provedu u Belgiji i uživaju u njenim lepotama. Leskovac bi tako dobio promociju 365 dana na televiziji „Prva“, a samim tim bi bio i domaćin takmičenja 2020. godine.

Pogledaj takodje

U Leskovcu i Vlasotincu 4 novoobolela, čekaju se rezultati 170 testova

Prema najnovijim podacima Zavoda za javno zdravlje Leskovac stopa pozitivnosti u odnosu na broj testiranih …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *