Početna / DRUŠTVO / U naredne dve nedelje u Vlasotincu 37. Likovni salon

U naredne dve nedelje u Vlasotincu 37. Likovni salon

U Kulturnom centru u Vlasotincu otvoren je 37. Likovni salon, koji je ove godine okupio preko dvadeset umetnika među kojima su neki tu od samog osnivanja salona.

Salon je otvorio Branislav Katić, v.d. direktora Kulturnog centra, koji je izrazio zadovoljstvo što se ove godine salon održava uprkos koroni i što je okupio veliki broj umetnika, ističući da ova institucija podržava i podržavaće umetnike.

„Kulturni centar, kao stub kulture u Vlasotincu, uvek će biti uz vas umetnike kada su u pitanju kolektivne i samostalne izložbe, radionice, projekti, podrška najmlađim umetnicima i talentovanoj deci i, kada se jave nove ideje.

U naredne dve nedelje pred Vlasotinčanima će biti dela rađena različitim tehnikama i stilovima, različitim motivima. Publika može pogledati skoro sedamdeset radova Nikole Živkovića, Miloša Šarića, Jovana Spasića, Meri Stojković, Mihajla Živkovića, Aleksandra Spasića, Vlastimira Stojanovića, Jelene Petrenj, Slobodana Radosavljevića, Žarka Jovića, Dragane Bidžić, Dejana Đikića, Vlastimira Davidovića, Jelene Anđelković, Jovice Nikolića, Aleksandre Mitov, Slobodana Mitova, Martine Mitov, Snežane Stamenković, Momira Jovića i Dimitrija Kalinića.

Izvor: kcvlasotince.rs

Pogledaj takodje

U Vlasotincu počela jesenja sadnja cveća

Radnici JKP Komunalac ulepšavali su danas prostor u centru Vlasotinca novim sadnicama cveća. Posađeno je …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *