Početna / DRUŠTVO / U naredne dve nedelje u Vlasotincu 37. Likovni salon
Bilbordi

U naredne dve nedelje u Vlasotincu 37. Likovni salon

U Kulturnom centru u Vlasotincu otvoren je 37. Likovni salon, koji je ove godine okupio preko dvadeset umetnika među kojima su neki tu od samog osnivanja salona.

Salon je otvorio Branislav Katić, v.d. direktora Kulturnog centra, koji je izrazio zadovoljstvo što se ove godine salon održava uprkos koroni i što je okupio veliki broj umetnika, ističući da ova institucija podržava i podržavaće umetnike.

„Kulturni centar, kao stub kulture u Vlasotincu, uvek će biti uz vas umetnike kada su u pitanju kolektivne i samostalne izložbe, radionice, projekti, podrška najmlađim umetnicima i talentovanoj deci i, kada se jave nove ideje.

U naredne dve nedelje pred Vlasotinčanima će biti dela rađena različitim tehnikama i stilovima, različitim motivima. Publika može pogledati skoro sedamdeset radova Nikole Živkovića, Miloša Šarića, Jovana Spasića, Meri Stojković, Mihajla Živkovića, Aleksandra Spasića, Vlastimira Stojanovića, Jelene Petrenj, Slobodana Radosavljevića, Žarka Jovića, Dragane Bidžić, Dejana Đikića, Vlastimira Davidovića, Jelene Anđelković, Jovice Nikolića, Aleksandre Mitov, Slobodana Mitova, Martine Mitov, Snežane Stamenković, Momira Jovića i Dimitrija Kalinića.

Izvor: kcvlasotince.rs

Pogledaj takodje

ON LINE sa državnim vrhom: Leskovac spreman za masovnu vakcinaciju, do sada vakcinisana 552 lica, stiglo 2.469 kineskih vakcina

Danas je u palati Srbije održana sednica državnog vrha sa operativnim timom za vakcinaciju kojom …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *