hotel bell

U Medveđi otvorena izložba „Vaskrs u mom kraju“

Danas je tačno u podne otvorena izložba izabranih likovnih radova učenika osnovnih škola sa područja opštine Medveđa, po predhodno raspisanom konkursu Kulturnog centra opštine Medveđa.

Na kokonkurs je prispelo više od 100 radova, od kojih je izabrano 40 za izložbu, a među njima su izdvojena 8 rada kao najbolja i nagrađena su priborom za slikanje i crtanje.

Nagrađeni su učenici :

  1. Olga Milosavljević VII/2, OŠ „Gornja Jablanica“ Medveđa
  2. Stefan Filipović V/1, OŠ „Gornja Jablanica“ Medveđa
  3. Aleksija Jovanović V/2, OŠ „Gornja Jablanica“ Medveđa
  4. Darko Takašmanov V2, OŠ „Gornja Jablanica“ Medveđa
  5. Marko Stojković V/3, OŠ „Sijarinska Banja“ Sijarinska Banja
  6. Sara Mosić V/1, OŠ „ Radovan Kovačević“ Lece
  7. Milan Stanković V, OŠ„Partizanski dom“ Bučumet
  8. Bojana Uskoković VIII, OŠ „ Vladimir Bukilić“ Tulare

Izložbu je u ime organizatora otvorio Nenad Vuković, istakavši da je ovo prva izložba na temu Vaskrsa u Medveđi i da će se Kulturni centar potruditi da ona postane tradicionalna.

Darko Takašmanov, učenik 5.razreda OŠ „Gornja Jablanica“ u Medveđi se u ime nagrađenih zahvalio organizatoru na prilici da on i ostali učenici daju doprinos obeležavanju Uskrsa.

U ime škola, prigodne reči uputila je Slavica Đonić, direktorka OŠ „Gornja Jablanica“ iz Meveđe, napomenuvši da su učenici i nastavnici uvek spremni da svojim aktivnostima pomognu lokalnoj zajednici u organizaciji manifestacija i kulturnih događaja.

Predsednik opštine Medveđa, Dr Nebojša Arsić je u ime lokalne samouprave i svoje lično ime čestitao pobednicima i organizatoru na uspešno sprovedenoj aktivnosti i uputio čestitke za predstojeće praznike. Za predsednika opštine lično, ova izložba je u odnosu na druge bila do sada najlepša.

Check Also

Još 200 auto-sedišta za novorođene bebe: Od početka akcije na isti način podržano skoro 1.500 porodica

Obezbeđivanje auto-sedišta za novorođenčad je samo jedna vrsta podrške grada njihovim porodicama, za koju se …

Оставите одговор