Home / DRUŠTVO / U Leskovcu održana Svečana sednica povodom dana grada
hotel bell

U Leskovcu održana Svečana sednica povodom dana grada

Povodom dana oslobođenja grada Leskovca u drugom svetskom ratu 11. oktobra danas je u Narodnom pozorištu organizovana svečana sednica.

Sednicu je otvorio predsednik skupštine grada Aleksandar Đurović, a gradonačelnik Leskovca govorio je o ulaganjima u naš grad.

„Naši sugrađani imaju mnogo razloga da budu ponosni na svoj grad. U čast naših predaka danas slavimo dan grada Leskovca. Oni mogu biti ponosni na grad koji danas jeste. Mi se trudimo i svakodnevno radimo kako bi uslovi života za sve naše sugrađane bili bolji a grad lepši i uređeniji. Leskovac ima specifičan duh koji moramo gajiti i razvijati. Svaka godina mog rukovođenja ovim divnim gradom je doprinela boljitku, prosperitetu, doborbiti svih Leskovčaniki i Lekovčana. Današnji praznik je prilika da se podsetimo svega postignutog u periodu od godinu dana. Postigli smo mnogo, toliko da potomci mogu biti sigurni – kazao je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

Oktobarske nagrade u vidu medalja i pohvala primili su pojedinci uspešni u svom domenu delanja kao i ustanove koje su doprinele razvoju kulture, zdravlja i obrazovanja.

Check Also

Korona presek: U poslednja 24 sata još 76 osoba pozitivno na koronu

Prema poslednjim podacima ZZJZ Leskovac od 538 testiranih u poslednja 24 sata u Jablaničkom okrugu, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *