hotel bell

U Leskovcu i Lebanu zadržana šestorica zbog vožnje pod dejstvom droge i alkohola – Osamdesetogodišnjak sa 1,4 promila izazvao saobraćajku i prevrnuo se na krov

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu i Lebanu tokom vikenda zadržali su šestoricu vozača zbog upravljanja vozilima pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci.

Policija u Lebanu zaustavila je tridesetdevetogodišnjeg vozača “pežoa” koji je upravljao sa 1,9 promila alkohola u organizmu.

Policija u Leskovcu zaustavila je dvojicu dvadesetdevetogodišnjih vozača od kojih je jedan bio pozitivan na kokain, a drugi na opijum, dok su tridesetčetvorogodišnji vozač “juga” i četrdesetdvogodišnji vozač “micubišija” upravljali sa 2,12 odnosno sa 1,21 promila alkohola u organizmu.

Osamdesetogodišnji vozač “megana” koji je upravljao vozilom sa 1,40 promila alkohola u organizmu, izazvao je saobraćajnu nezgodu, sleteo sa puta i prevrnuo se na krov. U ovoj saobraćajnoj nezgodi on i još dva lica zadobila su povrede.

Protiv svih vozača će biti podnete prekršajne prijave po Zakonu o bezbednosti javnog saobraćaja na putevima -saopšteno je iz Policijske uprave Leskovac.

Check Also

Nove e-licitacije zaplenje robe: automobili, motori, autobus, računari, lopte, alati …

Dve e-licitacije obeležiće početak meseca juna u Upravi Carina Srbije. Carinarnice Kruševac, Niš i Priština …

Оставите одговор