Tribina SNS u MZ Centar: Cvetanović najavio otvaranje novih fabrika u Leskovcu

Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Naši politički protivnici, koji se u Leskovcu kandiduju za predstojeće izbore, spremni su da se udruže za nekoliko minuta, kako bi nas pobedili.

 

Svi su oni nastali iz iste opcije, koja se raspala na sitne elemente, čiji je sada jedini cilj da prođu census, izjavio je predsednik GrO SNS-a i kandidat za gradonačelnika, Goran Cvetanović na tribini u Mesnoj zajednici “Centar”.

– Ja vam, za razliku od našeg predsednika, garantujem da census u Leskovcu neće preći Demokratska stranka, SDS, radikali, DSS i Dveri, jer su imali priliku i mogućnost da pokažu svoje sposobnosti. Pet puta je biran predsednik opštine iz redova demokrata, a setite se bar jednog objekta koji su oni uradili u vašim mesnim zajednicama. A ja ću onda da kažem: “Izvinite, pogrešio sam, u pravu ste, i ja ću da glasam za njih,” rekao je Cvetanović, obraćajući se građanima.

Kada vidim je da Tadić, koji je tri puta bio predsednik Srbije, u Znatskom centru okupio 50-tak ljudi, a njegova stranka ovde ima 75 odborničkih kandidata, da ih je na skupu DSS-a bilo 30, a da Pajtić nije mogao da napuni malu salu LKC-a, od srca vam zahvaljujem što ste danas ovde sa nama, poručio je Cvetanović na ovom predizbornom skupu.

U vašim mesnim odborima, druge političke opcije imaju po četiri odbornička kandidata, što nije logično, jer je na području Leskovca 75 izbornih jedinica. Ipak, nemaju ni izbliza kvalitetne kandidate da bi nas pobedili, pa da ih predlože dva puta više. U našem timu su sposobni, stručni i vredni ljudi, koji će omogućiti da Leskovac ide napred, izjavio je Cvetanović.

U Srbiji je otvoreno 120 hiljada radnih mesta, a samo u Leskovcu je u protekle tri i po godine, broj nezaposlenih smanjen za skoro 4 hiljade. I to nije sve, jer ćemo tek otvarati nove fabrike i uskoro najaviti dolazak nekoliko važnih investitora, dodao je.

Cvetanović je stanovnike Mesne zajednice Centar takođe podsetio na rezultate rada lokalne vlasti u prethodnom periodu.

– Uređujemo ulicu Strahinjića Bana, izgradili smo igralište sa mobilijarom, ozelenili prostor, postavili osvetljenje, uklonili objekat benzinske pumpe, očistili deponije, rekonstruisali fasade, organizovali preventivne lekarske preglede, sredili smo više ulica i u MZ Centar. Uradili smo mnogo toga u svim delovima grada, ali nisam zadovoljan. Da nam prethodnici nisu ostavili dugovanja od 2 milijarde dinara, bilo bi novca za još više dečijih parkova, škola, ambulanti. Sa ulaganjima ćemo nastaviti, u znak zahvalnosti prema onima koji su stvarali ovaj grad, i kako bismo ono, što smo nasledili, mogli da ostavimo svojoj deci, izjavio je lider leskovačkih naprednjaka.

Na tribini u MZ “Centar”, predstavili su se odbornički kandidati sa liste “Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje” iz tog dela grada, Valentina Aksentijević Mitrović i dr Predrag Ivanović.

Prisutne je pozdravio i pozvao ih da podrže listu broj 1, prof. dr Miško Živić, profesor na Medicinskom fakultetu u Nišu.

Ispred PUPS-a, okupljenim građanima, obratio se Tihomir Stojanović.

 

A. Jovanović

Check Also

Cvetanović: Više ne mogu da slušam neistine, saopštenja koja svi objavljuju a koja nemaju osnova – Počećemo da formiramo knjigu laži

Na današnjoj konferenciji za medije, gradonačelnik Leskovca, Goran Cvetanović, dao je odlučan odgovor na prozive …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *