“Trg dečije radosti – novogodišnja čarolija” u Leskovcu u subotu u podne na Novom Gradskom trgu

Na gradskom trgu u Leskovcu sutra, 13.1.2024. godine, će biti organizovana manifestacija „Trg dečje radosti – novogodišnja čarolija“.

U okviru proslave dočeka pravoslavne Nove godine, umesto tradicionalnog večernjeg koncerta sa popularnim izvođačima, na gradskom trgu u terminu od 12 do 15 časova biće organizovan program namenjen našim najmlađim sugrađanima i njihovim porodicama. Na nekoliko punktova nastupaće cirkus animatori za decu iz Novog Sada (velika zimska kraljica i dva Deda mraza i mrazica koji će u atraktivnim kostimima na štulama dočekivati decu, praviti interaktivnu animaciju i fotografisati se sa publikom) žongleri i klovnovi iz Severne Makedonije, mađioničari, crtači po licu, maskote iz aktuelnih crtanih filmova.

Novogodišnju čaroliju će upotpuniti i ulepšati predstava „Crvenkapa“ niškog Pozorišta lutaka i koncert Ivane Peters – nekadašnje članice grupa „Tap 011“ i “Negativ”, koja je danas poznata po svojim performansima i izvođenju dečjih pesama.

Koncert će trajati od 14 do 15 časova. Ovo je drugi put da se u našem gradu organizuje novogodišnje slavlje u ovakvom formatu.

Grad Leskovac i Turistička organizacija Leskovac pozivaju sve sugrađane da dođu na manifestaciju i uživaju u brižljivo pripremljenom prigramu i toplom čaju.

Check Also

Istraživanje otkriva da snažni motori čine automobile podložnije nesrećama

Novim vozačima obično se savetuje da kupe jeftin automobil sa malim motorom kako bi stekli …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *