TRAČ ILI ISTINA: Srpski mediji o Lebančaninu koji je uhvaćen u švaleraciji pa završio u zatvoru

Slide Background
Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Nekoliko bepgradskih portala prenelo je danas pisanje portala Republika, koji je u vlasništvui tabloida Srpski telegraf.

Do ovog trenutka nije bilo moguće dobiti potvrdu ove vesti.

– Policija je uhapsila Radeta S. (59) zbog sumnje da je fizički maltretirao svoju suprugu Radoslavu S. (59) u porodičnoj kući u Lebanu! Kako Srpski telegraf saznaje, ovaj slučaj i ne bi bio tako čudan da kobnog dana osumnjičeni zapravo nije sam pozvao policiju, i to kako bi prijavio suprugu da ga maltretira.

Naime, incident se dogodio 12. decembra, kada su supružnici posvađali jer je Radoslava uhvatila muža u prevari! – piše Republika.

– Kobnog dana supruga osumnjičenog čula je kako njen suprug sa nekim razgovara telefonom. Zastala je kod vrata sobe i tada začula kako njen suprug nekome govori: “Ova moja jadnica je na spratu, ja nju ne volim, već samo tebe! Sve dok ti želiš da budeš sa mnom, ja sam samo tvoj!” Čuvši to, Radoslava je tada izrevoltirana upala u sobu i počela da viče na supruga: “Koga ti zoveš jadnicom i sa kim to razgovaraš?” – kaže izvor Srpskog telegrafa.

Osumnjičeni je tada poskočio sa kreveta i, videvši da mu nema spasa, zgrabio ženu za majicu i krenuo da je najstrašnije vređa!

“Ti si kurva, pušikvaka, je*aću ti mater, jedva čekam da te izbacim iz kuće”, govorio joj je Rade S., a potom je grubo odgurnuo od sebe. Nesrećna žena je, potresena svim što se desilo, sela na stolicu da dođe k sebi, međutim, njen suprug ni tada nije stao! On je zgrabio stolicu i njome gađao ženu, ali ju je, na sreću, promašio. Potom joj je rekao da će je prijaviti policiji i da će ona “videti svoga Boga” – priča sagovornik Republike.

Nasilnik je zatim izašao iz kuće i otišao do komšije da pozove policiju, ali nakon dolaska policajca, ceo slučaj je dobio potpuno drugačiji epilog od onog koji je on očekivao!

– Supruga osumnjičenog je tada policajcima ispričala do detalja šta se desilo i da je njen suprug zapravo fizički nasrnuo na nju jer ga je uhvatila u švaleraciji sa drugom ženom! Radetu S. su odmah stavljene lisice na ruke iako je mislio da će policija zapravo uhapsiti njegovu ženu – dodaje naš izvor.

Nasilniku je ubrzo nakon privođenja izrečena mera zabrana prilaska supruzi u trajanju od 48 sati, a interesantno je da Radoslava S. nije želela da prijavi muža za nasilje u porodici.

Izvori: Srpski telegraf / Republika / Kurir

Check Also

Grad isplatio subvencije za boravak dece u privatnim vrtićima

Danas je iz budžeta grada iplaćena suma od 9.106.628 dinara za boravak dece u privatnim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *