Početna / KULTURA / “Teško je reći zbogom”, 29.marta u Domu kulture „Radan“

“Teško je reći zbogom”, 29.marta u Domu kulture „Radan“

http://fixzoneni.co.uk/nproject/htc-droid-incredible-2-screen-replacement-lisburn/ 12/03/2018 KULTURA, Lebane Ostavi komentar

 
Putujuće pozorište Teatar VIHOR gostovaće sa predstavom “Teško je reći zbogom” na sceni Doma kulture „Radan“ u Lebanu 29. marta sa početkom od 20,00 časova.
Ova dinamična i uzbudljiva komedija rađena je po tekstu Mira Gavrana, u režiji Marije Lipkovski, a u ovoj drami igraju mladi glumci Dragana Dabović, Nevena Vukes i Ivan Mihailović.

U dramskom tekstu “Teško je reći zbogom” susrećemo se s neobičnim bračnim trouglom. U dinamičnoj priči punoj neočekivanih obrta “žrtva” i “progonitelj” zameniće mesta, “istine” će postati “laži”, a “laži” će postati “istine”.

Neki teatrolozi su ovaj Gavranov tekst imenovali komedijom, neki melodramom, neki dramom – a u njemu se sve te odrednice susreću i isprepliću, pozivajući glumce i reditelja na građenje snažne predstave, koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Pogledaj takodje

Na Ledamusu 2018 nastupili Jovan Bogosavljevic (violina) i Sanel Redzic (gitara)

U okviru Ledamus-a 2018. u Svečanoj sali Grada Leskovca održan je koncert violiniste Jovana Bogosavljevića i gitariste …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *