Početna / DRUŠTVO / Svečanom akademijom OŠ „Trajko Stamenković“ obeležila svoj jubilej

Svečanom akademijom OŠ „Trajko Stamenković“ obeležila svoj jubilej

Svečanom akademijom u Narodnom pozorištu u Leskovcu, OŠ „Trajko Stamenković“ obeležila je 35 godina postojanja i rada.

Direktorka ove ustanove Sunčica Ilić pozdravila je goste u ime čitavog kolektiva i naglasila da je škola „Trajko Stamenković“ za svojih 35 godina postojanja nizala brojne uspehe. Ilićeva je istakla dobru saradnju sa lokalnom samoupravom i zahvalila se na razumevanju za potrebe škole, posebno se osvrnuvši na energetsku sanaciju i postavljanje ograde oko škole čime su poboljšani uslovi za boravak dece u učionicama i povećana njihova bezbednost,a za ove namene izdvojena su sredstva u iznosu od preko 13 miliona dinara.

U ime lokalne samouprave čestitke je uputila PR gradonačelnika Aleksandra Stojanović, rekavši da, iako jedna od mlađih škola u gradu, za ovo vreme je uspela da ostvari zapažene rezultate. Stojanovićeva je ovom prilikom kolektivu škole poželela uspeh u daljem radu i učenicima poručila da budu vredni i marljivi.

“ Postali ste ustanova vredna divljenja i poštovanja. Prosvetni radnici su naši heroji, jer oni obavljaju posao sa našim najvećim bogatstvom, našom decom i našom budućnošću. Zbog toga vam i lokalna samouprava pruža podršku. Poručujem đacima da se nauka množi kada se deli i da zato otvorenog srca i uma prihvatite znanje koje vam vaši nastavnici daju.“

Nakon što su najuspešnijim učenicima podeljene knjige i zahvalnice priređen je zabavni program za učenike, roditelje i goste jubileja.

Pogledaj takodje

IZBORI 2020: Saopštenje grupe građana „Za Leskovac zajedno“

Grupa građana „Za Leskovac zajedno“ oglasila se danas saopštenjem za javnost reagujući na tvrdnje leskovačkih …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *