Home / DOGAĐAJI / Svečana sala Dionis – Mesto gde nastaju najlepše uspomene
hotel bell

Svečana sala Dionis – Mesto gde nastaju najlepše uspomene

Svečana sala “Dionis”, jedinstvenog i prijatnog ambijenta, koja se nalazi u ulici Sime Pogačarevića broj 5. u Leskovcu, donosi puno novina u organizaciji veselja, rođendana, poslovnih skupova i promocija.

Organizovanje svečanosti zahteva dobru organizaciju i pripremu kako bi dan veselja protekao u najboljem redu. Uz profesionalnu uslugu i vrhunski gastronomski užitak za gurmane istančanog ukusa, ostaje samo da se opustite i uživate stvarajući lepe uspomene.

Tim Svečane sale “Dionis” će se pobrinuti da svoj poseban dan pamtite čitav život.

“ Ideja za organizovanje različitih vrsta veselja i skupova se rodila pre skoro tri decenije. Na brojnim veseljima na kojima sam prisustvovala, imala sam priliku da vidim različite vidove i načine organizacije, ali sam bila i svedok stresa, koji budući mladenci i slavljenici pretrpe zbog propusta u organizaciji. Kako bismo slavljenicima ovaj dan učinili lakšim rešili smo da uzmemo stvar u svoje ruke. Naša svečana sala raspolaže kapacitetom od 700 mesta, sa pratećom dekoracijom, ukoliko je u pitanju svadba, našim mladencima nudimo: venčanje u sali ili ispred sale u prijatnom ambijentu, mladenčki apartman, fontanu za šampanjac, kočije za tortu, prijatni ambijent za slikanje, obezbeđen besplatni parking. Pored standardnog menija gostima možemo da ponudimo i tradicionalna jela i specijalitete, po čemu smo jedinstveni i prepoznatljivi. U saradnji sa partnerima tu smo da preporučimo: dobrog fotografa, cvećaru, salon venčanica, muziku, trubače, tortu i još mnogo toga što ovaj dan čini posebnim, kako bismo našim gostima omogućili da poseban dan po lepom pamte” ističe Biljana Stojković menadžer “Dionisa”.

Pored venčanja i rođendana, u “Dionisu” se mogu organizovati i različite vrste promocija i prezentacija, a uigran tim Svečane sale će uvek pružiti najbolje savete u skladu sa željama i potrebama svojih klijenata. Osmisliće sve do najsitnijih detalja, potruditi se da sve zahteve prilagodi raspoloživom budžetu klijenata i predložiti kreativno rešenje. Koordiniraće svim obavezama na dan svečanosti.

Ako želite slavlje za pamćenje, bilo da je reč o svadbi, rođendanu, krštenju ili bilo kom drugom važnom događaju koje ćete pamtiti, Svečana sala “Dionis” je pravo mesto za Vas.

(PROMO)

Check Also

Koliko je Leskovac prihodovao od Roštiljijade?

Ovogodišnji prihod sa turističko privredne manifestacije Roštiljijada iznosi 6 miliona 530 hiljada 304 dinara. Ovo …

Оставите одговор